Ovo su serije koje će nas držati prikovanima za male ekrane tijekom srpnja

Ovo su serije koje će nas držati
prikovanima za male ekrane tijekom srpnja

Od nove sezone Stranger Things serije pa sve do Comedians in Cars Getting Coffee, ovo ljeto bit će krcato odličnim televizijskim sadržajem. Dramske serije, horori, jedan odličan reality show te legendarni Jerry Seinfeld učinit će vaše srpanjske večeri jako zabavnima!

Stranger Things 3

Novih osam epizoda također će se zbivati u ljeto, kada škole nema, a u gradu se pojavio novi trgovački centar. Naša grupa glavnih likova polako odrasta, ima nove članove i prve ljubavne priče su na pomolu. To će, naravno, poljuljati dinamiku cijelog društva i stvoriti neke svakodnevne probleme, no stari i novi neprijatelji u njihovim životima još jednom će ih okupiti da pokažu svu svoju snagu.

Trailer otkriva samo dijelove ove slagalice ostavljajući nas u neizvjesnosti i iščekivanju nove sezone, a 4. srpnja ćemo sve i saznati!

https://youtu.be/YEG3bmU_WaI

Money Heist / La Casa de Papel 3

19. srpnja na male ekrane dolazi treća sezona ove uzbudljive serije. Skupina vrlo čudnih razbojnika napala je Tvornicu Monede i Timbra kako bi izvela najsavršeniju pljačku u povijesti Španjolske i odnijela kući 2,4 milijarde eura.

Kako se situacija odvijala dalje, saznat ćete 19. srpnja!

Queer Eye 4

Veličanstvena reality petorka vraća se također 19. srpnja na male ekrane s novom sezonom!

Iako postoje trenuci kada bi na razne televizijske reality show klišeje samo okrenuli očima, ovaj show donosi jako mnogo ljudskoga i topline tako da ne prođe epizoda, a da nam se oči ne zarose. Upravo ti trenuci čine Queer Eye serijom koju bi svi trebali pogledati. Radi se o televiziji koja donosi dobar, pametan sadržaj koji čak mijenja ljude… Da, upravo to ćete vidjeti u ovom formatu. Zabavna, zaigrana serija, dinamične radnje, u potpunosti lišena američke reality show patetike, a koju vodi pet gay muškaraca koji osim mijenjanja lifestylea, utječu na mijenjanje javnog mijenja i micanja maske zadrtosti s društva.

Comedians in Cars Getting Coffee 11

Nova sezona komičarske legende dolazi također tijekom srpnja na Netflix!

Serijal Jerry Seinfelda Comedians in Cars Getting Coffee i njegov posve jednostavan koncept (što nije nikakvo iznenađenje kada je riječ o Seinfeldu) može se objasniti prijevodom naslova showa, a što je zapravo i osnova cijele radnje; Komičari u automobilu idu na kavu.

Tijekom vožnje i ispijanja kave Jerry se upušta u lagane razgovore sa svojim gostima, pritom pružajući publici neprestane prilike za smijeh. 

Učitati još
Zatvori