Ovo su idealni ljetni filmovi koji će vas iste sekunde lansirati na more

Ovo su idealni ljetni filmovi koji će vas
iste sekunde lansirati na more

Bilo da ste na godišnjem, planirate ga ili ste se tek vratili pa vas malo hvata depresija od povratka u realnost, ovi filmovi instant će vam podići raspoloženje. Složili smo listu filmova uz koje ćete se osjećati kao da ste na mini odmoru gdje god se nalazite. Upalite ljeto i lansirajte se na plažu.

Something Borrowed (2011)

Kao dobro štivo za plažu, ovaj film je osvježavajuć, lepršav, opuštajuć. Ljubavne zavrzlame, obiteljski odnosi, simpatični glumci – ovaj film je idealan za bezbrižnu zabavu.

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Romantična komedija o frajeru koji pokušava nastaviti dalje i zaboraviti prošlu vezu. Mjesto radnje Havaji – sve vam je jasno.

Blue Crush (2002)

Ponovno smo na Havajima koji su očito dobar recept za mentalni bijeg na godišnji. Grupa opasnih djevojaka koje surfaju i provode svoje dane na plaži. Što vam više od toga treba u ljetnom filmu?

Roman Holiday (1953)

Ako niste tip od plaže, a obožavate ljeto, ovaj film je za vas pun pogodak. Kultni klasik s Audrey Hepburn i Gregoryjem Peckom. Zavaljajte se u kauč i otputujte u pravi talijanski način života. Uz film pripremite čašu vina i finu talijansku paštu. Mmm, ljeto.

The Talented Mr. Ripley (1999)

Tražite film s ipak malo više intrige nego što je Roman Holiday, a ipak sanjate ljeto na talijanski način? Predivni talijanski krajolici, prelijepi ljudi (Matt Damon, Jude Law i Gwyneth Paltrow) sve skupa umiksani u fantastičan triler čija je radnja smještena u pedesete godine – zvuči idealno.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori