Ove 4 serije jedva čekamo pogledati

Ove 4 serije jedva čekamo pogledati

The Act

Četiri serije pred nama neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Bilo da volite komediju, dramu, true crime ili fantasy, zbog ovih postava glumaca i odličnih priča, zakačit ćete se na ama baš svaku od njih!

The Act

The Act je nova true crime američka serija čija je premijera zakazana za 30. ožujka 2019. na Huluu. Serija se temelji na stvarnom životu Gypsy Rose Blanchard i ubojstvu njezine majke Dee Dee Blanchard. Zaplet cijele priče nastaje oko činjenice da je Dee Dee Blanchard bila optužena za zlostavljanje svoje kćeri, umišljajući i tretirajući ju protiv bolesti koje je za svoju kćer umislila. Osim intrigantne teme, seriji se veselimo i zbog impresivne postave glumaca – Patricia Arquette glumi Dee Dee Blanchard, Joey King glumi Gypsy Blanchard, Chloë Sevigny je Mel, AnnaSophia Robb je Lacey i Calum Worthy je Nick.

The Act

The Act

The Name of the Rose

Talijansko-njemačka produkcija donosi TV seriju kultnog romana, pod režiserskom palicom Giacoma Battiata, između ostalih glumaca, glumit će John Turturro, a sve više od 30 godina nakon filma Jean-Jacquesa Annauda. Guglielma da Baskervilla, uloga koju je odlično odigrao u filmu Sean Connery, sada je pripala Johnu Turturrou. Serija od osam epizoda zakazana je za emitiranje tijekom ove godine.

The Name of the Rose

The Name of the Rose

Flack

Naizgled jednostavnu i napetu priču gledat ćemo u ovoj seriji. Naime, publicistkinja pokušava održati živote svojih klijenata u savršenom redu, dok se njezin raspada. Od šest epizoda prve sezone tri su već vani – taman ih stignete pogledati do 14. ožujka kada se objavljuje sedma. Glavnu ulogu ima Anna Paquin i do sada je za nju pobrala samo pozitivne kritike.

Flack

Flack

Flack

Good Omens

Fantasy komedija s anđelima, demonima, jedanaestogodišnjim antikristom i vješticom. U glavnim ulogama su Brian Cox, Benedict Cumberbatch, Frances McDormand, Michael Sheen, David Tennant i Ilan Galkoff. Odlična postava glumaca i pomalo uvrnuta, no zabavna priča garancija su dobre zabave. Prva epizoda je na rasporedu 31. ožujka!

https://www.youtube.com/watch?v=hUJoR4vlIIs

Good Omens

Učitati još
Zatvori