Ovaj mjesec bingeamo: Okupili smo nekoliko najzanimljivijih serija koje gledamo u studenom

Ovaj mjesec bingeamo: Okupili smo nekoliko najzanimljivijih serija koje gledamo u studenom

U studeni samo što nismo zagazili, a jedno znamo sigurno – sve ćemo više vremena provoditi kod kuće. Uz pravu knjigu, vrijeme će nam ispuniti i genijalne serije koje nas ovog mjeseca očekuju na Netflixu i HBO GO-u. Iako smo sve bliže sezoni božićnih filmova, još uvijek večeri provodimo bingeajući napete dramske priče, a na našem se popisu našla i jedna prava feel good TV poslastica.

Izdvojili samo najbolje nove serije u studenom koje jedva čekamo pogledati!

The Crown

Četvrta sezona serije The Crown imat će svoju premijeru 15. studenog 2020., a po mnogima bi mogla biti najzanimljivija do sada. Radnja četvrte sezone završila je oko 25. godišnjice vladavine kraljice Elizabete, a nove će epizode staviti u fokus princezu Dianu i princa Charlesa te njihovu vezu od samih početaka kada je kraljevska obitelj odlučila da je vrijeme Charlesu pronaći dostojnu suprugu. Kako je izgledala suvremena varijanta ove tragične ljubavne priče zasigurno je poznato svim ljubiteljima serije, a ne samo okorjelim fanovima, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se odigrati na malim ekranima. Priča koja je u javnosti prikazana kao romantična bajka, svakako nije bila bajkovita za mladu Lady Dianu Spencer. U seriji ćemo pratiti i kako će Gillian Anderson izgledati kao Margaret Thatcher te možemo pretpostaviti da će politički odnos kraljice i prve premijerke Ujedinjenog Kraljevstva također biti jedna od glavnih okosnica radnje. U višestruko nagrađivanoj ulozi kraljice vraća se Olivia Colman, Tobias Menzies je princ Philip, Josh O’Connor će odglumiti princa Charlesa, a Emma Corrin mladu princezu Dianu.

Dash & Lily

Uskoro na Netflix stiže serija koja izgleda kao pravi comfort watch. U pitanju je božićna serija koja prati ciničnog Dasha i vječno optimističnu i pozitivnu Lily koji počinju razmjenjivati svoje snove, želje, razmišljanja pa i izazove u maloj bilježnici koju si ostavljaju na lokacijama diljem New Yorka. Simpatična serija snimljena je po hit knjizi ‘Dash and Lily’s Book of Dares’ autora Davida Levithana i Rachel Cohn. Imat će samo osam epizoda, a izlazi na Netflix 10. studenog.

Paranormal

Za ljubitelje jezivog Netflixovog sadržaja tu je serija ‘Paranormal.’ Izlazi 5. studenog, a bazira se na istoimenom sci-fi horor romanu. Autor Ahmed Khaled Tawfik je unutar tog serijala objavio više od 80 knjiga! Serija je snimljena u Egiptu, a smještena je u 1960-e godine i prati dr. Refaata Ismaila. Bez ikakvog objašnjenja počinje doživljavati neobične stvari, a onda shvati da se isto događa njegovoj kolegici Maggie. Počinju istraživati paranormalne aktivnosti, ulaze u taj svijet, ali istovremeno od istog moraju spasiti svoje bližnje.

The Flight Attendant

Serija koja nas posebno interesira je ‘The Flight Attendant’ na HBO GO-u. Serija prati stjuardesu Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) kojoj se život doslovno mijenja u nekoliko sati. Budi se u svojoj hotelskoj sobi u Dubaiju, mamurna od noći prije, s mrtvim tijelom pokraj sebe i uopće ne shvaća što se moglo dogoditi. Miniserija nastala je po romanu Chrisa Bohjaliana, a velika je ovo prilika za glumicu Kaley Cuoco da se odmakne od imidža koji je stekla ulogom u seriji ‘The Big Bang Theory.’

His Dark Materials

His Dark Materials britanska je fantastična serija bazirana na nizu romana autora Philipa Pullmana koja je potpuno zaludjela gledatelje. Priča je s prvom sezonom bila smještena u alternativni svijet gdje svi ljudi imaju svoje prijatelje/pratitelje u životinjskom liku, a koji su zapravo manifestacija ljudske duše. Ponovno pratimo Lyru, hrabru djevojku s drugog svijeta. Lyrina potraga za pronalaženjem svog otetog prijatelja vodi je do otkrivanja zlokobne zavjere tajne organizacije, susreta s izvanrednim bićima i zaštite opasnih tajni. Na HBO GO stiže 17. studenog.

The Undoing

Iako je izašla samim koncem listopada, nove sezone serije ‘The Undoing’ pratit ćemo tijekom cijelog studenog. Šestodijelna priča prati bračni par koji glume ikone Hollywooda, Nicole Kidman i Hugh Grant. Serija u fokus stavlja uspješnu terapeutkinju, Grace Fraser (Kidman), njenog muža Jonathana (Grant) i njihovog sina (Noah Jupe) koji pohađa elitnu privatnu školu u New Yorku. Preko noći otvara se ponor u njezinu naizgled savršenom životu: nasilna smrt, nestali supružnik i, umjesto čovjeka kojeg je Grace mislila da poznaje, samo niz strašnih otkrića. Prepuštena sama sebi nakon sve šire i vrlo javne katastrofe te užasnuta načinima na koje nije poslušala vlastiti savjet, Grace mora rastaviti jedan život i izgraditi drugi za svoje dijete i sebe.

Holiday Home Makeover With Mr. Christmas

Ako ste među onima koji 1. studenog ulaze u božićnu groznicu – Netflix vam čuva leđa! Osim niza božićnih filmova, streaming div osigurao nam je i nekoliko specijala. Jedan je od njih nova originalna serija o uređenju interijera u božićnom ruhu. Feel-good serija prati dizajnera Benjamina Bradleyja koji raznim obiteljima priređuje pravi mali božićni makeover doma! Mirisne božićne svijeće, lampice, božićne boje i tonovi razveselit će sve one koji su već davno počeli odbrojavati do Božića.

Foto: IMDb, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori