Ovaj mjesec bingeamo: Među sedam novih serija koje želimo pogledati našao se i hit tvorca popularne ‘Money Heist’

Ovaj mjesec bingeamo: Među sedam novih serija koje želimo pogledati našao se i hit tvorca popularne ‘Money Heist’

Već smo zagazili u ožujak, a osim jedne genijalne nove predstave o kojoj smo vam pisali i filmskih premijera na Netflixu, opuštat ćemo se i zahvaljujući streaming servisima koji su u svoju su ponudu dodali brojne novitete koje ćemo gledati tijekom mjeseca.

Dok čekamo novu serije ‘Money Heist’, njezin tvorac Alex Pina donosi nam priču ‘Sky Rojo’ koji će zasigurno biti sljedeći španjolski hit. Nakon ‘Lupina’, izlazi još jedna napeta francuska serija, a tu su i sitcomi uz koje ćemo se opustiti…

Genera+ion

Na HBO GO 15. ožujka stiže nova serija idealna za one koji se još uvijek vole vratiti teen pričama. Ova svakako ima u sebi twist – mračna je, no šaljiva polusatna serija koja prati raznoliku skupinu srednjoškolaca čije istraživanje suvremene seksualnosti (naprave i ostalo) preispituje vjerovanja o životu, ljubavi i prirodi obitelji, duboko ukorijenjena u njihovoj konzervativnoj zajednici.

Sky Rojo

Serije s potpisom Alexa Pine uvijek izazivaju oduševljenje. Kreator serije ‘Money Heist’ na Netflix donosi još jednu neizvjesnu priču, nakon što je prošlog ljeto mnoge oduševio serijom ‘White Lines.’ ‘Sky Rojo’ prati tri prostitutke koje odluče napustiti i prekinuti sve veze s muškarcem koji ih kontrolira, ali to ne dolazi bez posljedica. Serija bi trebala pokazati brutalnu stvarnost prostitucije i psihologiju svih uključenih u nju. Serija dolazi na Netflix 19. ožujka!

The Irregulars

Baš kad smo pomislili da smo pogledali sve inspirirano Sherlockom Holmesom – Netflix nam je priredio jedan skroz novi spin na temu. Nova serija, ‘The Irregulars’ u centar radnje stavlja grupu tinejdžera kojima Holmes i Watson imaju sporednu ulogu u otkrivanju i rasplitanju velikih misterija i tajni. Grupa tinejdžera ekranizacija je bande iz priča Arthura Conana Doylea, a serija donosi i supernatural element cijeloj radnji. Stiže 26. ožujka.

City On A Hill

https://www.youtube.com/watch?v=HXVnytgLIWY

Radnja serije ‘City On A Hill’ smještena je u Bostonu početkom devedesetih godina kada je grad bio prepun kriminalaca koje su lokalne agencije za provedbu zakona, u kojima su korupcija i rasizam bili norma, samo još više osmjelile, sve dok se sve to nije iznenada promijenilo. Drama je fiktivan prikaz onoga što se naziva „Bostonskim čudom“ i prati afroameričkog okružnog tužitelja, Decourcyja Warda (Aldis Hodge), koji dolazi iz Brooklyna zalažući se za promjene te sklapa nevjerojatan savez s korumpiranim, ali poštovanim veteranom FBI-a, Jackiejem Rohrom (Kevin Bacon), zainteresiranim za zadržavanje statusa quo. Zajedno kreću na obitelj pljačkaša oklopnih vozila u slučaju koji će narasti do te mjere da će uključiti, i u konačnici potkopati, cijeli kaznenopravni sustav Bostona. Novu sezonu gledajte od 29. ožujka na HBO GO!

Country Comfort

Osim krimića i drama, među novim serijama u ožujku našao se i jedan sitcom uz koji bismo se mogli opustiti vikendima. ‘Country Comfort’ donosi priču o country pjevačici Bailey (koju glumi Katherine McPhee) koja želi ostvariti svoje glazbene snove, ali mora pronaći posao. Zapošljava se u Nashvilleu u jednoj obitelji s petero djece – već se počelo šuškati o tome kako serija podsjeća na kultnu seriju ‘The Nanny’ s Fran Drescher u glavnoj ulozi. Na Netflix stiže 19. ožujka!

Dealer

Nadolazeći vikend možete provesti prikovani uz Netflix i novu seriju ‘Dealer.’ Nakon ‘Lupina’, streaming div ima novi potencijalni francuski hit. Serija je nastala kao adaptacija istoimenog filma iz 2017. godine, a prati redatelja glazbenih spotova koji se mora infiltrirati u opasni kvart na jugu Francuske kako bi snimio Tonyja, vođu narkobande. Tony ima ambiciju istaknuti se kao reper, a iako je karizmatičan – nikad se ne zna što je spreman napraviti.

Deadwater Fell

Davida Tennanta volimo gledati u svakojakim ulogama, a mini serija ‘Deadwater Fell’ vraća ga u krimi žanr. Britanska drama izašla je prošle godine, a sad premijerno stiže 15. ožujka na streaming servis Pickbox. Radnja prati doktora (Tennant) čije je cijela obitelj ubijena u požaru, a taj događaja šokira cijelo mjesto u kojem se takve tragedije nikad ne događaju.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori