Izdvojili smo najbolje serije koje ćemo bingeati ovih dana

Izdvojili smo najbolje serije koje
ćemo bingeati ovih dana

Binge groznica može početi! Ožujak na streaming servise donosi brojne zanimljive nove serije, miniserije ili premijere novih sezona već obožavanih serija. Proučili smo novitete i odabrali najzanimljivije naslove koje jedva čekamo bingeati.

On My Block (Netflix)

https://www.youtube.com/watch?v=Q1OXsW-1XoY

Jedna od najboljin Netflixovih teen drama vraća se 11. ožujka. Tinejdžeri iz Freeridgea osvojili su publiku, ali i kritičare pa tako ova coming of age drama ima čak 97 posto na Rotten Tomatoes. Brojna će se pitanja iz druge sezone rasplesti dok neobična četvorka nastavlja navigirati kroz život u Los Angelesu.

Freud (Netflix)

Prvi će put ‘otac psihoanalize’ oživjeti u Netflixovoj seriji, a u sherlockovskom će stilu biti zadužen za rješavanje zločina i zaustavljanje serijskih ubojica 1880-ih godina u Beču na samom početku svoje karijere. Ipak, u cijelu će priču element misterija unijeti glumica Ella Rumpf, a serija izlazi 23. ožujka.

Feel Good (Netflix)

Netflix donosi i sasvim novu seriju Feel Good 19. ožujka. U prvi će plan staviti gay stand up komičarku u usponu Mae. Njezin odnos s roditeljima, ali i s ostalim ovisnicima iz grupe podrške dio su radnje ove poluautobiografske serije koju je osmislila i glumi Mae Martin. Okosnicu čini i Maeina ljubavna veza s ženom George kojoj je to ujedno prva veza sa ženom.

Elite (Netflix)

Španjolska triler serija o tinejdžerima iz elitne škole Las Encinas vraća se s trećom sezonom 13. ožujka. Iako se mračni prikaz života bogatih tinejdžera ne čini kao inovativni koncept, Elite progovara o kompleksnim problemima i vrti se oko jednog zločina zbog kojeg se priča pokreće. Serija je po pitanju svoje kvalite izazvala podjeljene reakcije, ali garantiramo da je pravi binge materijal.

Self Made: Inspired by The Life of Madam C.J. Walker (Netflix)

Ne može biti loše ako glumi Octavia Spencer. Nadamo se da to pravilo vrijedi i za nadolazeću Netflixovu seriju koja je online 20. ožujka. Spencer će utjeloviti Madam C.J. Walker, Afroamerikanku koja je ušla u povijest kao prva self-made milijunašica i to zahvaljujući liniji kozmetike i proizvoda za kosu za Afroamerikance.

Westworld (HBO)

https://www.youtube.com/watch?v=pDJbFA32_QY

HBO-jeva hit serija Westworld u novoj sezoni radnju pomiče izvan granica tehnološki koncipiranog fikcijskog parka Westworlda u kojem žive umjetno napravljena bića. Sci-fi drama temelji se na na istoimenom filmu Michaela Crichtona iz 1973. godine, a na HBO stiže 15. ožujka.

My Brilliant Friend: The Story of a New Name (HBO)

Nakon Genijalne prijateljice iz 2018. godine, HBO je postavio visoku ljestvicu za nastake tetralogije Elene Ferrante. Likovi iz prvog romana i ekranizacije, Elena i Lila, vraćaju se i u ovom novitetu. Jedna je u braku koji postaje simbolom pritiska, a druga se bori s uspjehom. Sad se postavljaju nova pitanja vezana uz ljubav, identitet i odnose.

Little Fires Everywhere (Hulu)

https://www.youtube.com/watch?v=JWGkX8ClhBI

Noviji streaming servis Hulu 18. ožujka premijerno donosi njihovu najiščekivaniju seriju dosad. Little Fires Everywhere s Reese Witherspoon i Kerry Washington adaptacija je slavnog romana Celeste Ng. Serija nas vodi u kasne 90e godine prošlog stoljeća. U naselje u Ohioju, gdje žive Richardsonovi, useljava se Mia Warren sa svojom kćeri tinejdžerkom. Životi dvije obitelji počinju se preplitati, a Madeline Richardson odlučuje svim snagama raskrinkati što njezina nova susjeda Mia skriva.

Making The Cut (Amazon Prime)

Obožavali ste show Project Runway ili Netflixov Next in Fashion? Onda 27. ožujka upalite Amazon Prime Video jer se Heidi Klum i Tim Gunn vraćaju u tandemu u novom showu Making the Cut. Koncept nije pretjerano inovativan: 12 poduzetnika i dizajnera bore se međusobno kako bi razvili svoj brend, a na kocki je milijun dolara i prilika za ekskluzivnu dizajnersku liniju za Amazon Fashion. No, ono što je neobino je da će gledatelji moći kupiti pobjednički look iz svake epizode na Amazonu.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori