Ovaj mjesec bingeamo najstrašnije Netflix naslove
Ovaj mjesec bingeamo najstrašnije Netflix naslove

Ovaj mjesec bingeamo
najstrašnije Netflix naslove

U rujnu smo se službeno oprostili s ljetom i otvorenih ruku dočekali jesen. Dok rujan klasificiramo kao prijelazni mjesec između ljeta i jeseni, listopad je onaj kojeg opisujemo kao prvi pravi jesenski mjesec. Mjesec u kojem lišće i drveća poprimaju divne jesenske boje, a temperature nas tjeraju u omiljene tople dekice. Naravno, neizostavan dio cozy atmosfere je topli napitak i omiljena serija ili film. S obzirom da nam je stigao novi mjesec vrijeme je i za našu omiljenu rubriku – ‘Ovaj mjesec bingeamo’ u kojoj vam svaki mjesec istaknemo najbolje filmove i serije koje nas čekaju na našoj omiljenoj streaming platformi Netflix.

Listopad u znaku misterija na Netflixu

Osim što je listopad prvi jesenski mjesec, on je mjesec u kojem obilježavamo Noć vještica. Iako je tradicija obilježavanja ovog dana karakteristična za Amerikance, nedvojbeno je da upravo Noć vještica inspirira mnoge filmove i serije. Točnije, upravo noć vještica služi kao polazna točka za mnoge misteriozne i horror priče koje ćemo gledati ovog listopada na Netflixu. Stoga, pripremite toplo piće, kokice i dekicu te upalite jedan od Netflix naslova koji nam stižu ovaj mjesec.

The Watcher

Maria i Derek Broaddus zajedno sa djecom useljavaju u naizgled idilično naselje i kuću. No, pri samom useljenju stvari nisu kako bi trebale biti. Naime, bračnom paru stižu poruke i zastrašujuća pisma s potpisom The Watcher. Duo Naomi Watts i Bobby Cannavale čine impresivnu glumačku postavu, a svojevrsni mastermind iza cijele serije je Ryan Murphy. Serija na Netflix stiže, ni manje ni više, 13. listopada.

The School for Good and Evil

Charlize Theron, Kerry Washington, Cate Blanchett, Rachel Bloom i Sofia Wylie čine snažnu glumačku postavu ove nove magične serije. Naime, radnja nas vodi u zemlju magije u kojoj je jedan od glavnih ciljeva uspostaviti balans između zle i dobre magije. Ova serija stiže nam 19. listopada, taman na vrijeme da se pripremimo za Noć vještica.

From Scratch

Amy Wheeler (Zoe Saldana) dolazi u Siciliju studirati, a nedugo nakon njena dolaska zaljubljuje se u Lina (Eugenio Mastrandrea). S obzirom da Italiju nisu uzeli kao idealno mjesto za život, zajedno sele u Ameriku gdje započinju vlastitu obitelj. Nakon iznenadne i tragične smrti Lina, Amy pokušava ponovno dovesti svoj život u red te postati najbolja majka za svoju kćer. Cijeli rasplet ove priče možemo pogledati 21. listopada na Netflixu.

Mr. Harrigan’s Phone

Kada gospodin Harrigan (Donald Sutherland) umre, tinejdžer (Jaeden Martell) koji se sprijateljio s njim i radio za njega razne poslove, stavi svoj pametni telefon u njegov džep prije pokopa ne znajući da će mu upravo taj čin utjecati na ostatak života. Naime, nedugo nakon njegove smrti mladić pošalje poruku gospodinu Harriganu i dobije neočekivan povratan odgovor. Žanr ovog filma je horror, a oni najhrabriji moći će ga pogledati 5. listopada na Netflixu.

The Luckiest Girl Alive

Glumicu Milu Kunis gledamo u novom trileru naziva ‘The Luckiest Girl Alive’. Priča slijedi Ani koja na izgled ima savršen život. Živi u svjetskoj metropoli New Yorku, radi u jednom od najtraženijih svjetskih magazina i pronašla je ljubav svog života. No, kada je redatelj kriminalističkog dokumentarca pozove da ispriča svoju stranu šokantnog događaja koji se dogodio dok je bila tinejdžerica u prestižnoj školi Brentley, Ani je prisiljena suočiti se s mračnom istinom koja prijeti razotkriti njezin pomno osmišljen život. Kako će se razviti cijeli splet priče, gledat ćemo na Netflixu 7. listopada.

The Midnight Club

The Midnight Club prati petero terminalno bolesne djece koja odsjedaju u Brightcliffe bolnici. Ono što krene kao zabava okupljanja u ponoć i dijeljena strašnih priča, ubrzo se pretvori u pravi horror scenarij. The Midnight Club stiže 7. listopada na streaming platformu Netflix.

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori