Objavljen urnebesan trailer za film ‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’

Objavljen urnebesan trailer za film
‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’

Posljednji Srbin u Hrvatskoj

Hrvatska, sedam godina nakon bankrota. Mala grupa bogatih još je bogatija, a siromašni su još siromašniji. Dok se bave klasnim razlikama, na svjetskoj razini vodi se još veća borba – voda je postala dragocjenija od nafte. Da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju zaratiti, osvojiti, uništiti, pa čak ni ubaciti zombi-virus.

Zagrebačkog bonvivana Miću (Krešimir Mikić) čija je dnevna rutina zacrtana negdje između salona za masažu, restorana i kino-dvorana u kojima prati filmski serijal svoje omiljene glumice Franke Anić (Hristina Popović) zombi-epidemija zateći će potpuno nespremnog, ali će hrabro krenuti u Odiseju praćen svojom filmskom heroinom i probijat će se kroz svijet zombija s jednim jedinim, ali teško ostvarivim ciljem: preživjeti. Zaplet je to filma Posljednji Srbin u Hrvatskoj redatelja Predraga Ličine, za koji donosimo prvi trailer:

U dugometražnom igranom filmu Posljednji Srbin u Hrvatskoj glume i Tihana Lazović, Dado Ćosić, Bojan Navojec, Sergej Trifunović, Rene Bitorajac, Judita Franković Brdar i mnogi drugi.

Scenarij i režiju filma potpisuje Predrag Ličina, direktor fotografije je Ivan Zadro, a montažer Tomislav Pavlic. Za dizajn zvuka bio je zadružen Julij Zornik, a glazbu za film skladali su Jura Ferina i Pavao Miholjević. Scenografkinja je Jana Piacun, kostimografkinja Selena Orb, a majstor maske je Miroslav Lakobrija. Film je nastao u produkciji zagrebačke Kinorame (producentica je Ankica Jurić Tilić) i beogradskog Art & Popcorna (producent je Miroslav Mogorović), a financijski su ga poduprli Filmski centar Srbije i Hrvatski audiovizualni centar.

Debitantski dugometražni igrani film Predraga Ličine u hrvatska kina stiže 28. veljače, a za distribuciju u Hrvatskoj je zadužen 2i Film.

Učitati još
Zatvori