Objavljen je trailer za Fast&Furious 9 – hoće li novi nastavak biti najuspješniji ikad?

Objavljen je trailer za Fast&Furious 9 – hoće li novi nastavak biti najuspješniji ikad?

Iako se svaki puta pitamo zašto je snimljen još jedan nastavak filma The Fast and the Furious, svaki novi dio ove sad već 20-godišnje franšize doslovno rasturi rekorde na kino blagajnama. Kroz godine su se mijenjale formule imenovanja nastavaka, pa tako u 2021. očekujemo Fast&Furious 9, odnosno F9 – novu priču iz svijeta brzih auta, underground utrka i adrenalinske radnje.

F9 će biti jedan od ljetnih blockbustera

Iako je pandemija odgodila predstavljanje filma, kinopremijera se sada očekuje 25. lipnja 2021. I iako već godinu dana ništa u filmskom svijetu nije isto, tradicija ljetnih blockbustera drži svoje mjesto i polako se redaju naslovi koje će biti teško propustiti, tim više što se se sve više publike vraća u kina.

F9 će nam otkriti još nepoznate činjenice o Dominicu Torettu (Vin Diesel) i njegovoj prošlosti, a u filmu će se morati suprotstaviti svojem bratu i plaćenom ubojici Jakobu (John Cena) koji se udružio s njihovom starom neprijateljicom Cipher (Charlize Theron). Veliki dio stare ekipe se vraća, poput Michele Rodriguez, Tyresea Gibsona, Ludacrisa, a već u traileru vidimo da ćemo se kroz flashbackove opet prisjećati nesretno preminulog Paula Walkera.

Pogledajte trailer, a znajte da su već u planu i deseti i jedanaesti dio ove nepresušne sage…

Foto: Universal Studios

Učitati još
Zatvori