Na Netflix uskoro stiže serija u režiji Tima Burtona koju jedva čekamo
Na Netflix uskoro stiže serija u režiji Tima Burtona koju jedva čekamo

Na Netflix uskoro stiže serija u režiji
Tima Burtona koju jedva čekamo

Tim Burton ponovno se vraća na teren koji mu je itekako dobro poznat. Naime, upravo on je redatelj nove Netflixove serije u čijem je središtu dobro poznata obitelj Addams. Riječ je o spinoff seriji koja prati priču prepoznatljive Wednesday, kćeri ove popularne goth obitelji. Netflix je ovih dana izbacio prvi teaser trailer za novu seriju nazvanu jednostavno Wednesday, od koje se mnogo očekuje.

U glavoj ulozi mračne djevojčice Wednesday nalazi se glumica Jenna Ortega. Budući da je upravo Tim Burton najavljen kao redatelj, brojni fanovi očekuju mnogo od ovog ostvarenja. Upravo je njegova mračna i vizualno dojmljiva estetika ono što je prepoznatljivo i veoma bi se lako moglo uklopiti u ovu poznatu priču.

Miks komedije i horora

Serija je opisana kao jedinstveni miks horora, komedije i nadnaravnog, ali će biti prilagođena svim uzrastima gledatelja. Prva sezona trebala bi imati osam epizoda i slijediti će jednu školsku godinu koju Wednesday provodi u Nevermore Academy školi. Kako najavljuju iz Netflixa, Wednesday će u seriji pokušati iskoristiti svoje nevjerojatne sposobnosti kako bi se obračunala s mračnim događanjima koja su se krenula odvijati u cijelom gradu

Inače, likove iz priče Obitelj Addams je stvorio američki crtač stripova Charles Addams još davne 1938. godine. Nakon toga su uslijedile brojne ekranizacije ove crnohumorne priče. Od serije koja je bila prikazivana još 60-ih godina prošlog stoljeća, pa sve do filma iz 1991. godine koji je ovoj neobičnoj obitelji donio i najveću slavu. Tada se u ulozi Wednesday našla poznata glumica Christina Ricci. Film u režiji Barryja Sonnenfelda bio je izuzetno uspješan diljem svijeta te je nakon dvije godine dobio i nastavak.

Uz Ortegu, u seriji također glume proslavljena Catherine Zeta-Jones, potom Luis Guzman, Thora Birch, Isaac Ordonez, Jamie McShane i brojni drugi. Posebno iznenađenje je uloga Christine Ricci. Ona u seriji neće glumiti stariju verziju Wednesday kako se nagađalo, već joj je dodijeljena sasvim nova uloga. Serija se na Netflixu očekuje krajem ove godine.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori