Stiže novi film o omiljenom dječaku koji ne želi odrasti, sad je poznato tko će glumiti Petra Pana i Wendy

Stiže novi film o omiljenom dječaku koji ne želi odrasti, sad je poznato tko će glumiti Petra Pana i Wendy

Animirani film Petar Pan iz 1953. godine, napravljen po romanu J.M. Barrie, postao je klasikom koji smo svi pogledali barem jednom tijekom odrastanja. Disneyjeva inačica još uvijek je najuspješnija adaptacija te priče, a brojni su drugi studiji imali svoje prosječno uspješne igrane verzije klasika. Relativno rečeno, najuspješnija je možda verzija film iz 2003. godine s Jeremyjem Sumpterom i Rachel Hurd-Wood u glavnim ulogama.

Međutim, Disney se posljednjih godinu dana fokusirao na live-action verzije svojih klasika pa su tako Kralj lavova i Alladin privukli brojne obožavatelje u kina. Uskoro stiže igrana inačic klasika Mulan, a sad znamo i tko će oživjeti Petra Pana i Wendy na ekranu.

Za mladu glumicu i glumca koji će utjeloviti likove u nadolazećem Disneyjevom filmu Peter and Wendy ovo su najvažnije uloge u njihovoj kratkoj karijeri. Petra Pana utjelovit će nepoznati 12-godišnji glumac Alexander Molony. Dosad je davao glas u animiranim filmovima, a ostvario je ulogu Charlieja u Skyjevoj humorističnoj seriji The Reluctant Landlord.

Glumica koja će oživjeti lik Wendy poznatija je javnosti. Radi se o Ever Anderson, kćeri dobitnice Oscara Mille Jovovich. Anderson je glumila mlađu verziju svoje majke u filmu Resident Evil: Final Chapter, a u nadolazećem Marvelovom hitu Black Widow glumit će mladi lik Scarlett Johansson.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori