Regé-Jean Page ne vraća se u drugu sezonu Bridgertona, ali ovo su nova glavna lica serije

Regé-Jean Page ne vraća se u drugu sezonu Bridgertona, ali ovo su nova glavna lica serije

Točno na Božić prošle godine na Netflix je izašla prva serija producentice Shonde Rhimes za ovaj streaming gigant i očekivano je napravila pravi mali boom! ‘Bridgerton’ je nekoliko tjedana bio među najgledanijim serijama i za glumačkom je postavom nastala prava pomama – točnije, za Rege-Jean Pageom koji je utjelovio vojvodu od Hastingsa. Prošlog nas je tjedna razočarala vijest da se glumac ne vraća u drugu sezonu, ali su zato već odabrani protagonisti nove društvene sezone u Londonu.

Simone Ashley (koju smo upoznali u omiljenoj seriji ‘Sex Education’) glumit će novu glavnu žensku ulogu, Kate Sharmu, novopečenu građanku Londona i simpatiju Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey).

Seriji se u glavnoj postavi pridružuju Charitra Chandran, Rupert Young, Shelley Conn i Calam Lynch. Chandran će igrati Edwinu Sharmu, Kateinu mlađu sestru koja je pod njezinim utjecajem naučila što znači biti savršena debutantica.

Shelley Conn

Međutim, iako je mlada, itekako zna da želi samo pravu ljubav. Shelley Conn igra Mary Sharmu, njihovu majku koja se mora suočiti sa skandaloznom obiteljskom prošlošću i ponovno uspostaviti reputaciju.

Calam Lynch

Calam Lynch utjelovit će Thea Sharpea, vrijednog muškarca iz radničke klase koji je istovremeno pravi intelektualac i borac za prava, dok će Rupert Young glumiti Jacka, najnovijeg aktera u društvu koji je usko povezan s jednom od najjačih obitelji, ali i misterijem o Bridgertonovima.

Serija još uvijek nema određeni datum izlaska, ali budući da je snimanje tek krenulo, male su šanse da ćemo premijeru dobiti prije samog kraja 2021. godine ili početkom sljedeće.

Foto: Imdb, screenshot, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori