Osam novih filmova na Netflixu koje gledamo u lipnju

Osam novih filmova na Netflixu
koje gledamo u lipnju

Stigao nam je lipanj do kojeg smo brojali dane zbog sunčanog vremena i konačnog povratka u ‘normalu.’ Sigurni smo da ćemo sve više slobodne vikende provoditi u prirodi, na moru i u krugu prijatelja, a zahvaljujući Netflixu lijene večeri planiramo provesti uz nove filmove.

Na streaming div stižu brojni novi naslovi, ali i klasici kojima se uvijek iznova veselimo.

Da 5 Bloods

Već 12. lipnja izlazi film jednog od najotkačenijih redatelja – Spikea Leeja. Prošle nas je godine njegov ‘BlacKkKlansman’ ostavio bez teksta, a sad publiku planira oduševiti dramom o ratu u Vijetnamu. Film prati četiri Afroamerikanca, veterane koji se vraćaju u Vijetnam kako bi pronašli svog palog vođu te obećano blago. Na tom putu suočavaju se s prirodom, ali i s moralnim kaosom koji vlada Vijetnamom. Novi hit Spikea Leeja gledat ćemo na Netflixu.

Spelling the Dream

Već sutra izlati dokumentarni film ‘Spelling the Dream’ koji istražuje opsesiju i trend sudjelovanja na poznatom nacionalnom natjecanju slovkanja od 1999. godine. Film prikazuje četvero djece i njihove roditelje koji su spremni na sve kako bi osvojili naslov prvaka.

The Last Days of American Crime

Očekuje nas i kriminalistički akcijski film smješten u blisku budućnost s potpuno uvrnutom radnjom. Prati grupu pljačkaša koji žele organizirati posljednju savršenu pljačku prije nego što vlada uvede jezivu novu tehnologiju kojom će zauvijek izbrisati zločince s lica zemlje.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Za sve oni kojima svibanj jednostavno nije bio isti bez Eurosonga – uskočio je Will Ferrel. Na Netflix stiže njegov bizarni, ekscentrični i vjerojatno urnnebesni film ‘Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.’ Film prati Larsa i Sigirt odnosno Will Ferrela i Rachel McAdams koji predstavljaju svoju zemlju na najvećem glazbenom natjecanju i žele dokazati da je zaista sve moguće. Film bi trebao biti dostupan 26. lipnja!

Father Soldier Son

Zanimljivi novi dokumentarac očekuje nas online 19. lipnja. Prati Briana Eischa koji tijekom godina provedenih u vojsci propušta djetinjstvo svoje djece. Kad se zbog ozlijede vraća iz Afganistana, dolazi kući kao drugi čovjek. Njegova se djeca jednako tako moraju nositi sa šokovima koje je njihov otac doživio u vojsci.

Clueless

Obožavani ‘Clueless’ stigao je na Netflix! Komedija koja je bez obzira na svoj ‘lagani’ karakter stekla kultni status. Alicia Silverstone odlična je u ulozi koja neodoljivo podsjeća na lik Emme spisateljice Jane Austen, samo kreiran i izveden na moderan i ponešto karikiran način. S najboljom prijateljicom Dione pokušat će preobraziti novu učenicu u jednako popularnu djevojku, a sve u potrazi za savršenim dečkom.

V for Vendetta

Slavni film ‘V fo Vendetta’ stigao je na Netflix! Prisjetimo se, radi se o filmu iz 2005. godine u kojem je glavno lice Natalie Portman. Glumi Evey, radnicu kojoj život spašava maskirani muškarac pod nazivom ‘V.’ Misteriozni muškarac kao svoju je misiju uzeo pomaganje građanima da se oslobode od korupcije i terora britanske vlade.

Inside Man

Još jedan film Spikea Leeja je na Netflixovom repertoaru za lipanj. ‘Inside Man’ film je iz 2006. godine s oskarovcima Denzelom Washingtonom, Cliveom Owenom i Jodie Foster u glavnim ulogama. Triler prati pljačkaša banke koji svoje pljačke uvijek organizira do najmanjeg detalja. Međutim, kad uzme taoce u banci mora se suočiti s pregovaračima koji stvari neće samo tako prepustiti slučaju.

Učitati još
Zatvori