Sedam novih filmova na Netflixu koje ćemo gledati s početkom proljeća

Sedam novih filmova na Netflixu koje ćemo
gledati s početkom proljeća

Ožujak nam je stigao, a uz toplije vrijeme i otvorene terase, sve ćemo više vremena provoditi na svježem zraku. Filmske večeri ipak će ostati naš omiljeni način provođenja opuštenih večeri, a budući da je Netflix pripremio nekoliko zanimljivih novih naslova – imamo sasvim dovoljnom materijala! Sastavili smo popis novih filmova na streaming gigantu koji pristižu tijekom cijelog ožujka.

Biggie: I Got a Story to Tell

Nekoliko je kultnih ličnosti iz svijeta rap glazbe koja su definirala taj žanr do danas. Jedan je od najistaknutijih Biggie odnosno The Notorious B.I.G., reper s istočne obale SAD-e. Njegova se karijera i život najčešće u filmovima opisivao kroz odnos s Tupacom Shakurom i rivalstvo hip-hopa istočne i zapadne obale. Međutim, novi Netflixov dokumentarni film donosi priču o usponu Christophera Wallacea uz mnoštvo intervjua, arhivskih snimki i ključnih osoba u njegovom životu. Film već možemo pogledati na Netflixu.

Moxie 

Moxie’ je novi film komičarke Amy Poehler kojim se vraća u sferu young-adult žanra i teen filmova. Baziran je na istoimenom romanu autorice Jennifer Mathieu, a u njemu glumi Josephine Langford, Lauren Tsai, Hadley Robinson i sama Amy Poehler. Radnja prati 16-godišnjakinju kojoj je dosta patrijarhalnog sustava u školi i odlučna je u tome da promijeni taj status quo – i započne pravi mali pokret! Film izlazi baš danas, 3. ožujka.

Coven of Sisters

Dramski španjolski film ‘Coven of Sisters’ smješten je u 1609. godinu i prati grupu mladih tinejdžerica koje su optužene kao vještice i osuđene na lomaču. Kako bi izbjegle smrt, moraju smisliti plan i namamiti inkvizitora na vještičji obred. Film je nominiran za čak 9 Goya nagrada (koje se inače smatraju španjolskim Oscarom), a Amala Aberasturi nominirana je i za najbolju glumicu. Španjolski hit možemo gledati 11. ožujka.

Yes Day 

Jennifer Garner stiže na Netflix! Film ‘Yes Day’ premijerno će izaći 12. ožujka, a u pitanju je obiteljska komedija u kojem glumi s Edgarom Ramirezom. Njih dvoje glume roditelje koji prihvaćaju ‘yes day’ koncept zbog kojeg jedan dan moraju pristajati na baš sve što djeca požele. Međutim, ta odluka povući će niz urnebesnih, neugodnih i neobičnih iskustava.

Caught By a Wave

Krajem mjeseca, 25. ožujka, na Netflix stiže talijanski romantični film koji nas vodi na Siciliju. U središtu je radnje ljubavna priča mladih ljudi koji se zaljubljuju tijekom ljeta na Siciliji, ali suočeni su s neizbježnom tragičnom sudbinom zbog koje radnja filma podsjeća na hitove ‘The Fault in Our Stars’ i ‘A Walk To Remember.’

Audrey

Dokumentarac o legendarnoj Audrey Hepburn na Netlixu izlazi 14. ožujka. Potpisuje ga Helena Coan, a isti će nam donijeti intimniji pogled na život kultne glumice uz ekskluzivne i nikad dosad viđene snimke iz obiteljske kolekcije. Film bi trebao prikazati Audrey izvan filmskog platna i legendarnih filmova koji su je proslavili i ispričati njezinu osobnu priču o usponu, interesima i onome što je ostavila iz sebe.

Sentinelle

Još jedan francuski triler stiže 5. ožujka na Netflix, a u glavnoj se ulozi pronašla Olga Kurylenko. Film se vrti oko izuzetno vješte i sposobne vojnikinje koja se mora vratiti kući s misije nakon traume koju je doživjela. Međutim, uporna je u tome da sva sfvoja znanja iskoristi kako bi pronašla muškarca koji je povrijedio njezinu sestru.

Foto: IMDb, Netflix, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori