Novi filmovi na Netflixu u 2021. i oni najuzbudljiviji koje već ovog mjeseca možete pogledati

Novi filmovi na Netflixu u 2021. i oni najuzbudljiviji koje već ovog mjeseca možete pogledati

Za sve one kojima su večeri bez streaming divova postale nezamislive – stigle su genijalne vijesti! Ove nam godine Netflix donosi popriličan popis novih filmova koji imaju potencijal postati pravim filmskim spektaklima.

Novi filmovi na Netflixu u 2021. godini

Svakog tjedna Netflix vam stižu filmovi s najvećim zvijezdama uključujući Leonarda DiCapria, Sandru Bullock, Dwaynea Johnsona, Idrisa Elbu, Meryl Streep, Zendaya, Jennifer Lawrence, Ryana Reynoldsa, Jennifer Garner, Gal Gadot i brojne druge. Kao i filmove omiljenih redatelja kao što su Zack Snydera, Nora Fingscheidt, Joe Wright, Antoine Fuqua, Shawn Levy, Robert Pulcini i Sharie Springer Berman i redateljskih debija Halle Berry i Lin-Manuela Mirande.

Započinjemo 2021. godinu u velikom stilu. Ovogodišnji popis filmskih hitova iznenadit će i razveseliti filmofile diljem svijeta, donoseći filmove nagrađivanih redatelja kao što su Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The Hand of God) i Adam McKay (Don’t Look Up).

Stižu popularni zombie movies poput ‘Army of the Dead‘, kaubojski filmovi ‘The Harder They Fall, Concrete Cowboy’ i srednjoškolske romanse, uključujući i kulminaciju trilogija ‘To All the Boys’ i ‘The Kissing Booth‘. Ponovno nas Netflix vraća u dane teen hororaca s trilogijom ‘Fear Street‘, i ‘There’s Someone Inside Your House’, a dolaze i filmske adaptacije omiljenih knjiga ‘The Woman in the Window’, ‘Munich, The Last Letter from Your Lover‘, blockbusteri prepune adrenalina kao što su ‘Red Notice’, ‘Sweet Girl’, ‘Kate’ te naslovi savršeni za gledanje s obitelji kao što su ‘YES DAY’,  ‘Back to the Outback’, ‘Finding Ohana.

Interesantni filmovi koje već ovog mjeseca gledamo

Već ovog mjeseca izlaze neki jako uzbudljivi noviteti, ali i stariji nagrađivani filmovi koje morate pogledati !

Pieces of a Woman

Pieces of a Woman

Film ‘Pieces of a Woman’ pokupio je veliku pažnju – što pozitivnu zbog genijalne mlade Vanesse Kirby koja se nameće kao najbolja glumica u posljednje vrijeme, što negativnu zbog skandala Shije LaBeoufa. Iako je film bio nagrađen u Veneciji, Netflix ga je zbog kontroverznih optužbi za glavnog glumca povukao iz natjecanja za Oscare. No, moguće ga je pogledati na Netflixu, barem zbog odlične glumice. Kirby igra psihički labilnu ženu koja je slomljena zbog smrti svog tek rođenog djeteta, nekoliko minuta nakon poroda kod kuće. Takva tragedija odražava se na nju samu, njezin pogled na život i karijeru, ali i na njezinog partnera kojeg igra Shia LaBeouf i majku koju glumi oskarovka Ellen Burstyn.

The Dig

Ovog mjeseca stiže još jedna interesantna drama ‘The Dig’ redatelja Simona Stonea. Bazira se na romanu Johna Prestona koji prikazuje novu perspektivu događa iz 1939. godine i iskopavanja anglosaksonskog groblja Sutton Hoo. U filmu glume izvrsni Ralph Fiennes i Carey Mulligan, a pridružuju im se Lily James, Ben Chaplin, Johnny Flynn i drugi. Izlazi 29. siječnja!

Penguin Bloom

Krajem mjeseca, točno 27. siječnja, na Netflix stižu Naomi Watts i Andrew Lincoln u drami ‘Penguin In Bloom.’ Film prati fotografa i njegovu obitelj koji nalaze utjehu u spašavanju ozlijeđene ptice i njezinu oporavku, dok se istovremeno moraju pomiriti s paralizom majke nakon nesreće. Film je adaptiram po istoimenoj knjizi Cameron Bloom i Bradleyja Trevora Greivea.

The White Tiger

Crna komedija ‘The White Tiger’ donosi priču o siromašnom indijskom vozaču koji se koristi svakojakim prilikama kako bi se uspeo na društvenoj ljestvici i postao bogataš i tako se oslobodio svojih šefova koji ga koriste kao slugu. U filmu glumi Priyanka Chopra, Adarsh Gourav, Rajkummar Rao uz druge. Roman po kojem je film nastao nagrađen je Booker Prize nagradom 2008. godine. Na Netflixu izlazi 22. siječnja.

The Girl With a Dragon Tattoo

Girl With the Dragon Tattoo

Na temelju knjiga Stiega Larssona postoji i švedska filmska adaptacija, ali američka je posebno zaintrigirala javnost 2011. godine.  Glavne likove glumili su Rooney Mara i Daniel Craig, film je dobio izvrsne kritike, a Mara je za ulogu Lisbeth Salander dobila i nominaciju za Oscara.‘The Girl With the Dragon Tattoo’ psihološki je triler o Lisbeth Salander – djevojci s tetovažom zmaja. Priča prati Mikaela Blomkvista, novinara koji mora otići iz svojih novina zbog zatvorske kazne na koju je osuđen. Međutim, dobiva neobičnu ponudu jednog bogataša da istraži nestanak njegove nećakinje. Na mračnom zadatku koji konstantno šokira pridružuje mu se upravo Lisbeth.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori