Novi filmovi koji izlaze u veljači

Novi filmovi koji izlaze u veljači

Death On The Nile

Iako se na početku prošle godine činilo da je i 2021. stisnula pauzu na snimanje i pripremu nekih novih filmova, ipak to nije tako. Filmska industrija pronašla je način kako usprkos pandemiji organizirati snimanja, a neki projekti koji su svijetlo dana trebali ugledati 2020. ili 2021. to će učiniti u godini pred nama. Veljača će biti itekako zanimljiva stoga donosimo pregled zanimljivih novih filmova koji nam uskoro stižu.

Jackass Forever

Nakon deset godina, u veljači stiže četvrti nastavak Jackassa, nazvan Jackass Forever. Redatelj i ovog nastavka je Jeff Tremaine, a čini se kako ekipa itekako ima još hrabrosti za ludosti. Možda ćemo ga gledati s jednim okom zatvorenim, ali sudeći po traileru zanima nas što su smislili.

Moonfall

Novi apokaliptični film u kojem glavne uloge igraju Halle Berry i Patrick Wilson. Radnja prati događanja nakon neobjašnjivog događaja u kojem je nepoznata sila izbacila mjesec iz orbite i on sada juri prema Zemlji. Hoće li junaci ove priče uspjeti spasiti svijet? Film je režirao poznati redatelj apokaliptičnih filmova Roland Emmerich poznat po uspješnicama: Dan nezavisnosti, 2012., Godzilla, Dan poslije sutra, stoga možemo očekivati pravi spektakl.

Through My Window

Through My Window je romantična komedija koja 4.veljače stiže na Netflix. Dugogodišnja Raquelina simpatija iz susjedstva počinje pokazivati emocije prema njoj, što će definitivno promijeniti cijeli njezin odnos prema tome. Moramo priznati da nas veseli uživati u sporim romantičnim komedijama.

Death On The Nile

Death on the Nile je još jedan od filmskih poslastica koji je trebao izaći krajem 2020., ali ćemo ga ipak gledati od 11.veljače. Ovaj triler obavijen velom misterije napravljen je prema knjizi Agathe Christie, a prati Hercule Poirota koji mora istražiti ubojstvo mlade nasljednice za vrijeme svog odmora na Nilu, Hercule Poirot mora istražiti ubojstvo mlade nasljednice.

Marry Me

Latino divu Jennifer Lopez navikli smo gledati na filmskom platnu. Uloge u romantičnim komedijama koje su čak postigle zavidan uspjeh, ako ne među kritičarima, onda među gledateljima, definitivno su je lansirale na mapu prepoznatljivih glumica. Vjenčanje iz vedra neba, Plan B ili Za sve je kriva svekrva i danas su na mnogim popisima omiljenih feel good filmova, a J.Lo će s još jednim filmom ove godine pokušati zarobiti srca publike. U ovoj romantičnoj komediji pridružit će joj se Owen Wilson. Film također izlazi 11. veljače.

What About Love

Još jedan romantični film koji će vas osvojiti svojom ljubavnom pričom. Uz malu dozu tragedije i svakodnevnih borbi, možda ćemo si dozvoliti i koju suzu. U filmu glumi sjajna postava koja uključuje Sharon Stone, Andy Garciu i Iaina Glena.

Dog

Jedan film koji će obožavati svi koji obožavaju životinje. Pseća prijateljska komedija “Dog”, okupila je glumce Channing Tatuma i belgijskog ovčara, njegovog najboljeg prijatelja. Film izlazi 18. veljače.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori