Novi filmovi i odličan stand up na Netflixu koje ćete sigurno pogledati do kraja mjeseca

Novi filmovi i odličan stand up na Netflixu koje ćete sigurno pogledati do kraja mjeseca

Outlaw King

Povijesni spektakl, genijalna satira, film koji je nastajao preko 40 godina i stand up o povijesti koju vjerovatno niste niti znali, čekaju vas ovog studenog na Netflixu!

Outlaw King

Prije manje od dva tjedna na Netflix je stigao iščekivani povijesni epski film – Outlaw King. Radi se o povijesnoj drami o škotskom kralju Robertu the Bruceu koji je vladao u 14. stoljeću i vodio gerilski rat protiv mnogo veće engleske vojske. Film je napisao, režirao i producirao David Mackenzie, a glavnu ulogu kralja u filmu nosi Chris Pine i uz njega ćete gledati odlične Aarona Taylor-Johnsona, Florence Pugh, Billyja Howlea, Tonyja Currana, Callana Mulveyja, Stephena Dillanea i Alana Cooneyja.

Film je premijerno prikazan na Toronto International Film Festival 6. rujna gdje je pobrao najbolje ocjene.

Outlaw King

The Other Side of the Wind

Eksperimentalan film, genijalna satira koju potpisuje Orson Welles, a u kojem glume John Huston, Bob Random, Peter Bogdanovich, Susan Strasberg i Oja Kodar. Napokon ga svi možemo pogledati sada, 2018. godine, nakon više od četrdeset godina nastajanja. Počeo se snimati 1970.g. u mockumentary stilu, u crno-bijeloj tehnici te donosi strukturu filma unutar filma. Film je to koji će svi htjeti pogledati. Makar iz znatiželje.

The Ballad of Buster Scruggs

Još jedno odlično ostvarenje braće Coen. U filmu glume Tim Blake Nelson, Liam Neeson, James Franco, Zoe Kazan, Tyne Daly i Tom Waits. Premijerno je prikazan na 75. Venice International Film Festivalu 31. kolovoza gdje je osvojio Golden Osella Award za najbolji scenarij. Svi ljubitelji filmova i inteligentnog humora braće Coen s ovim filmom doći će na svoje.

The Ballard of Buster Scrubbs

The Ballard of Buster Scrubbs

John Leguizamo’s Latin History for Morons

Jedan od najboljih, edukativnih stand upova koje smo pogledali u zadnje vrijeme! U potrazi za latinoameričkim junakom, ovaj komičar i glumac vodi nas kroz latino povijest koja nam nakon njegovog stand upa izgleda potpuno drugačijom. I nad kojom ćete se, osim smijeha, i zamisliti.

https://www.youtube.com/watch?v=23Q2-1AYJCs

Učitati još
Zatvori