Stiže novi film s omiljenim Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi

Stiže novi film s omiljenim Ryanom
Goslingom u glavnoj ulozi

Prošle su četiri godine otkad smo posljednji put uživali u njegovoj ulozi u filmu ‘La La Land’, a sad napokon stiže novi film s Ryanom Goslingom. Produkcijska kuća Universal tako je objavila izvrsne vijesti: slavni glumac ima bit će glavi lik njihovog novog filma! Nakon horora ‘The Invisible Man’ koji je krajem 2019. godine oduševio publiku, Universal radi na novoj inačici filma ‘The Wolfman.’

Variety prenosi da je Gosling i sam sudjelovao u ideji za film, a zatim su na scenariju radile Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo. Izvrstan je signal činjenica da su obje autorice radile i na kultnoj Netflixovoj seriji ‘Orange is the New Black.’ Redatelj filma još uvijek nije otkriven, ali navodno bi posao mogao preuzeti Cory Filey – trenutno najpoznatiji po filmu ‘Bad Education’ s Hughom Jackmanom i Allison Janney.

Gosling će u novom filmu glumiti muškarca koji pretrpi ugriz i pretvara se u vukodlaka, ali ostali detalji nove verzije legendarne priče nisu poznati. Prisjetimo se, posljednji je put Wolfmana utjelovio slavni Benicio del Toro. Universal će Goslingovom izvedbom i novim filmom pokušati ispraviti potpuni promašaj iz 2010. godine koji nije uspio čak ni nadoknaditi budžet, ali je zato osvojio Oscara za najbolje maske.

Dok iščekujemo nove informacije o filmu, provjerite filmski maraton s Ryanom Goslingom. Osim uloge u filmu ‘La La Land’, Gosling iza sebe ima niz uspješnih uloga i jedan je od onih glumaca koji se izvrsno ‘šalta’ između žanrova. Tako ćete vas oduševiti u komedijama, ali ima i zaista solidne uloge u dramskim filmovima i trilerima.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori