Nove TV serije koje ćemo gledati u travnju

Nove TV serije koje ćemo gledati u travnju

Gomorrah

Travanj donosi mnogo uzbudljivih serija i novih iščekivanih epizoda serija koje su nas do sada osvojile. Već od 1. travnja očekuje nas premijera nove sezone Gomore, uslijedit će televizijska ekranizacija britanskog klasika Howards End, a uzbudljiva radnja KIlling Eve zavest će sve ljubitelje žanra. Krajem mjeseca gledat ćemo još druge sezone serije Westworld i The Handmaid’s Tale.

Gomorrah III, Gomora III

Nakon ubojstva kuma don Pietra, u podzemlju Napulja nastala je praznina koju treba popuniti. Njegov sin Genny preuzima kontrolu koristeći priliku da izravnava stare račune. Preživjeli iz preostalih frakcija, iscrpljeni ratovanjem i golemim pritiskom policije, doživjeli su velike financijske gubitke te su se izmirili. A dok Avitabile provodi još jednu godinu u zatvoru, Genny sada mora vladati sjevernim Napuljem i Rimom. S druge strane, Ciro se uspio osvetiti, međutim njegovi snovi i obitelj uništeni su. On odlučuje ostaviti sve za sobom, otputuje u Bugarsku i počne raditi za velikog narkodilera Valentina. No kada se Ciro mora vratiti u Napulj, on sklopi novo moćno partnerstvo s mladim i ambicioznim Enzom; svjetlo koje se jednom ugasilo u Cirovim očima ponovno se pojavilo. Enzo, uz Cirovu pomoć, nauči kako biti pravi šef i uzeti ono što mu pripada. Vrijeme je drastičnih promjena za sve. Prvo su počeli kao ulični dileri. Sada šire mrežu mnogo dalje od Napulja i talijanskih granica. Premijera nove, cijele, treće sezone bit će 1. travnja.

Gomorrah 2

Howards End 4

Howards End

Margaret i Helen Schlegel inteligentne su i idealistične mlade žene koje žive sa svojim hipohondričnim mlađim bratom Tibbyjem u edvardijanskom Londonu. Od smrti roditelja i unatoč najboljim namjerama njihove dosadne tete Juley, sestre vode samostalne i pomalo neuobičajene živote. Nakon što na odmoru upoznaju imućnu i konzervativnu obitelj Wilcox, Margaret se zbliži sa starijom i tradicionalnijom Ruth Wilcox. Kad Ruth neočekivano umre, Margaret sve više počne privlačiti nedavno obudovjeli Henry Wilcox, samostalni biznismen koji naslijedi voljenu ladanjsku kuću svoje pokojne supruge, Howards End. U međuvremenu, strastvena i hirovita Helen preuzme na sebe slučaj Leonarda Basta, mladog bankovnog činovnika koji jedva spaja kraj s krajem, zarobljen obećanjem da će se oženiti svojom zamamnom, ali ranjivom ljubavnicom Jacky. Premijera serije je 9. travnja, a svaki ponedjeljak gledat ćemo novu epizodu.

Howards End 5

Howards End

Howards End 3

Howards End 2

Killing Eve, Ubijanje Eve

Temeljen na novelama Lukea Jenningsa, „Ubijanje Eve“ prati Villanelle (Jodie Comer), psihopatsku plaćenu ubojicu, te Eve (Sandra Oh), ženu koja je dobila zadatak da je pronađe i uhvati. Eve je pametna operativka sigurnosne službe kojoj je dosadno i čiji uredski posao ne ispunjava njezina maštanja o bivanju špijunkom. Villanelle je otmjena, talentirana ubojica koja voli luksuz koji joj njezin nasilni posao pruža. Ove dvije izrazito inteligentne žene, podjednako opsjednute jedna drugom, direktno se sukobljuju u epskoj igri mačke i miša. Serija je opisana kao spoj brutalne nestašnosti i patosa s britkim humorom, originalnošću i riskantnom akcijom. Premijera serije je 9. travnja, a svaku novu epizodu gledat ćemo ponedjeljkom.

Killing Eve 2

Killing Eve

Westworld II

Izvršni producenti Lisa Joy, Jonathan Nolan i J. J. Abrams donose mračnu odiseju Westworld II o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. Westworld je ambiciozna i vrlo maštovita dramska serija koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu. U futurističkom fantastičnom parku poznatom kao Westworld skupina androidnih „domaćina“ odstupa od dobro planiranih skripti svojih programera k uznemirujućem obliku aberantnog ponašanja. Serija je inspirirana filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton („Jurski park“). Serija na male ekrane dolazi 23. travnja, a svaku novu epizodu gledat ćemo ponedjeljkom navečer.

Westworld 3

Westworld 2

Westworld 4

Westworld 5

Westworld

The Handmaid’s Tale II, Sluškinjina priča II

Adaptacija klasičnog romana Margaret Atwood, „Sluškinjina priča“ govori o životu u distopiji Gileada, totalitarnog društva u nekadašnjim Sjedinjenim Američkim Državama. Suočeni s ekološkom katastrofom i oštrim padom nataliteta, Gileadom vlada izopačeni fundamentalizam u svom militariziranom „povratku tradicionalnim vrijednostima”. Kao jedna od rijetkih preostalih plodnih žena, Offred (Elisabeth Moss) je Sluškinja u Zapovjednikovu kućanstvu, jedna iz kaste žena prisiljenih na seksualno ropstvo u posljednjem očajničkom pokušaju da se svijet ponovno napuči. Emmyjem nagrađena dramska serija vraća se s drugom sezonom koja se vrti oko Offredine trudnoće i njezine trajne borbe da oslobodi svoje buduće dijete iz distopijskih užasa Gileada. „Gilead je u tebi“, omiljena je uzrečica tete Lydije. U drugoj sezoni Offred i svi naši likovi borit će se protiv ove mračne istine – ili joj podleći. premijera serije je 26. travnja, a svaku novu epizodu gledat ćemo četvrtkom navečer.

Sve serije možete pogledati putem usluge HBO GO.

The Handmaid's Tale 4

The Handmaid's Tale 3

The Handmaid's Tale 5

The Handmaid's Tale

 

Učitati još
Zatvori