Nove humoristične serije zbog kojih ćete se ove jeseni smijati do suza

Nove humoristične serije zbog kojih ćete
se ove jeseni smijati do suza

Kidding

Donosimo popis serija koje će vas nasmijavati sljedećih tjedana i mjeseci, a za neke već vidimo da će postati stalni inventar večeri nakon dugih radnih dana! Uz humoristične serije, sit-comove, tu je i par dramskih naslova koji će vas svojom bizarnom radnjom sigurno nasmijati, a oni koji vole ‘uvrnuti’ humor  sigurno će ostati pred malim ekranima.

Kidding

Za deset dana na male ekrane dolazi humoristična serija u kojoj glavnu ulogu ima Jim Carrey! Gledat ćemo ga kao Jeffa, aka Mr. Pickles, ikone dječje televizije u SAD-u. Osim što je često i mnogima najdraže lice TV programa, također je poslovan čovjek koji je izgradio novčano, multimilijunsko carstvo. Radnja prati urušavanje njegove obitelji i njegovu nemogućnost snalaženja u toj situaciji. Rezultat toga jest polako gubljenje dodira sa stvarnošću, istovremeno urnebesno smiješno, no i posve srcedrapajuće. Serija je to koja će vas istovremeno tjerati na smijeh i suze. Uz Jima Carreya u seriji glume i odlični Frank Langella, Catherine Keener i Judy Greer.

Kidding

Forever

June i Oscar žive udoban, no predvidljiv život kada se nađu u posve iznenađujućoj i nepredvidivoj situaciji koja će ih natjerati da preispituju brak i ljubav.

Maniac

Serija Maniac pratit će dvoje stranaca, Annie Landsberg (glumi ju Emma Stone) i Owena Milgrima (glumi ga i Jonah Hill), koji se upoznaju na kliničkom testiranju novog lijeka koji obećaje riješiti sve probleme svijesti. No čini se da doktor (glumi ga Justin Theroux) zadužen za istraživanje ipak ne može zadržati kontrolu nad projektom, a mi ćemo istovremeno pratiti što se događa u stvarnosti i što se događa s našim likovima u nekoliko različitih alternativnih svjetova u kojima su njihovi umovi povezani. Uz ove odlične glumce gledat ćemo još i legendarnu Sally Field.

Maniac

Maniac

Maniac

Maniac

A Million Little Things

Nakon tragične smrti jednog od prijatelja, ostatak prijatelja nastavlja svoje živote na najbolji mogući način na koji mogu… Ova isprva tragična, no na kraju feel good drama donijet će neke trenutke zbog kojih ćete se od srca nasmijati.

A Million Little Things

A Million Little Things

God Friended Me

Život ateista izokreće se naopačke kada postaje prijatelj s Bogom na Facebooku! Premijera serije je bila prije tjedan dana, a taman stignete pogledati prvu epizodu i ‘pohvatati’ uvod do druge epizode…

God Friended Me

Single Parents

Početkom listopada dolazi serija o grupi samohranih roditelja koji oformljuju grupu podrške kako bi si bila podrška prilikom odgajanja djece i kreiranja novih (i međusobnih!) odnosa. U seriji ćemo gledati mnogo poznatih lica koja su nas i u prijašnjim humorističnim serijama često nasmijavala.

Single Parents

Single Parents

Swiped

Kako izgleda kada jedan geek i skupina popularnih studenata zajedno kreiraju ultimativnu aplikaciju za spajanje parova, a i kada stvari krenu u neželjenom smjeru, saznat ćemo od studenog ove godine! Pogledajte trailer!

Učitati još
Zatvori