Dvije nove božićne serije koje rado bingamo ovih dana
Dvije nove božićne serije koje rado bingamo ovih dana

Dvije nove božićne serije koje
rado bingamo ovih dana

Među novim božićnim naslovim koji je na Netflix stigao ovog prosinca je i limitirana serija A Storm for Christmas. Kao što joj naziv sugerira, ona donosi priču putnika koji su zbog snježne mećave primorani blagdane provesti u zrakoplovnoj luci.

Premisa je sljedeća: Grupa ljudi stiže u zračnu luku u Oslu, neki kako bi dočekali voljene, neki kako bi otputovali kući, a neki kako bi odletjeli na zaslužen odmor; međutim nevrijeme ih zarobi te ih natjera da posljednje sate Badnjaka provedu zajedno. U ovoj božićnoj seriji možete uživati od 16. prosinca, a pogledati je možete ovdje.

The Santa Clauses

Glumac Tim Allen vraća se ulozi Djeda Mraza u limitiranoj seriji The Santa Clauses. Glavni junak  Scott Calvin uskoro će napuniti 65 godina te smatra kako je pravo vrijeme da krene u potragu za odgovarajućom zamjenom za Djeda Mraza. Od 16. prosinca zajedno ga možemo pratiti u ovoj avanturi na programu Disney+.

Home for Christmas

Kada smo na temi božičnih serija svakako vrijedi spomenuti Netflixovu uspješnicu Home for Christmas. Ova norveška serija predstavlja savršeni božićni binge materijal. Sa šest epizoda po sezoni u trajanju od samo pola sata po epizodi, vrlo ju je lako odgledati u komadu, a vjerojatno i neizbježno jer je radnja tako pitka da ćete se teško odlijepiti od ekrana. Seriju možete pogledati ovdje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori