Ako ste voljeli Home for Christmas, onda obavezno pogledajte ove dvije serije
Ako ste voljeli Home for Christmas, onda obavezno pogledajte ove dvije serije

Ako ste voljeli Home for Christmas, onda
obavezno pogledajte ove dvije serije

Neudata 30-godišnjakinja pod pritiskom društvenih normi laže svojoj obitelji da ima dečka i sada je pred njom novi izazov – treba ga u manje od 24 sata dovesti na božićnu proslavu. Premisa je ovo koju smo u više navrata imali priliku vidjeti u božićnim naslovima, a na istu su se odlučili i kreatori serije Yoh! Christmas koja trenutno spada u najgledanije naslove na Netflixu.

Riječ je o južnoafričkom remakeu originalne norveške serije Home for Christmas. Ranije ove godine imali smo priliku vidjeti i talijansku inačicu serije Odio il Natale. I ona je, baš poput originalnog naslova, dostupna na Netflixu.

Božićne serije

Naslov Home for Christmas ubraja se među najbolje božićne serije i mnogi gledatelji ne mogu prežaljeni njezino ukidanje nakon dvije sezone. Sa šest epizoda po sezoni u trajanju od samo pola sata po epizodi, vrlo ju je lako odgledati u komadu, a vjerojatno i neizbježno jer je radnja tako pitka da ćete se teško odlijepiti od ekrana.

Premda remakeovi nisu nadmašili original, ako ste ljubitelj serije Home for Christmas na svoju listu svakako dodajte Yoh! Christmas i Odio il Natale.

Home for Christmas

A u nastavku vam donosimo još dvije božićne serije koje vas čekaju na streaming servisima:

A Storm for Christmas

Na Netflix nas čeka i limitirana serija A Storm for Christmas. Kao što joj naziv sugerira, ona donosi priču putnika koji su zbog snježne mećave primorani blagdane provesti u zrakoplovnoj luci.

Premisa je sljedeća: Grupa ljudi stiže u zračnu luku u Oslu, neki kako bi dočekali voljene, neki kako bi otputovali kući, a neki kako bi odletjeli na zaslužen odmor; međutim nevrijeme ih zarobi te ih natjera da posljednje sate Badnjaka provedu zajedno.

The Santa Clauses

Glumac Tim Allen vraća se ulozi Djeda Mraza u limitiranoj seriji The Santa Clauses. Glavni junak  Scott Calvin uskoro će napuniti 65 godina te smatra kako je pravo vrijeme da krene u potragu za odgovarajućom zamjenom za Djeda Mraza. Njegovu potragu možemo pratiti na programu Disney+.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori