Počinje nova sezona u Teatru Exit, evo koje predstave možete pogledati
Počinje nova sezona u Teatru Exit, evo koje predstave možete pogledati

Počinje nova sezona u Teatru Exit, evo
koje predstave možete pogledati

U subotu 17. rujna u 20h Teatar EXIT kreće s novom kazališnom sezonom koju otvara hit predstavom Kako misliš mene nema?! u režiji Ivice Boban s kojom Amar Bukvić i Filip Juričić već 15 godina uveseljavaju Exitovu publiku koja iz mjeseca u mjesec željno iščekuje ovu predstavu.

Priča o dvojici najboljih prijatelja, čija je jedina želja prvi puta otići na more, nasmijat će vas do suza, ali i natjerati da se zapitate koliko ste puta prošli pokraj nekoga, a da niste znali da mu možete ostvariti životni san. Predstava je odigrana više od 450 puta, dobitnica je osam nagrada, a pogledati ju možete u subotu 17.9. i 24.9. u 20h.

Predstava Realisti
Predstava Realisti

U petak 23.9. u 20h na rasporedu je predstava Realisti koja je u prošloj sezoni potpuno oduševila publiku i kritiku. Predstava je nastala prema tekstu slovenskog autora Jure Karasa u režiji Matka Raguža, a izvode ju Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović. Radi se o kabaretskoj predstavi koja se kroz parodiju i glazbene komentare na urnebesan način bavi temama poput diskriminacije, predrasuda, neprilagođenosti i narušenih međuljudskih odnosa. Predstava Realisti, od svoje premijere u ožujku 2021., nagrađena je s čak pet nagrada.

Shakespeare na Exit
Predstava SHAKEspeare na EXit

Na kraju mjeseca, u petak 30.9. u 20h, možete pogledati predstavu SHAKEspeare na EXit u režiji Matka Raguža u kojoj će glumci Živko Anočić, Marko Makovičić i Domagoj Ivanković proći cijeli opus barda Williama Shakespearea na EX i upoznati vas s likovima poput Romea, Julije, Macbetha, Henrika VIII. I Richarda III, kakve još nikada niste vidjeli.

Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr i na blagajni Teatra EXIT.

Foto: A. Saška Mutić, PR

Učitati još
Zatvori