Službeno je počelo odbrojavanje do novih sezona omiljenih serija

Službeno je počelo odbrojavanje do
novih sezona omiljenih serija

Da, proljeće je tu, no ipak se ne možemo oduprijeti da dio dana provedemo ispred laptopa ili televizora, u društvu omiljene serije. Bez obzira na “bingate” li serije ili s nestrpljenjem iščekujete svaku novu epizodu, nova sezona serije uvijek je vijest koja razveseli! Tri kojima se najviše veselimo su Big Little Lies, Stranger Things i Dark.

Big Little Lies

Neka nedjelja 9. lipnja bude zapisana u vašem rokovniku kao dan kad se Reese Whiterspoon, Zoë Kravitz, Shailene Woodley, Nicole Kidman i Laura Dern vraćaju svojim ulogama u seriji HBO-a “Big Little Lies”. Početkom travnja izašla je i najava druge sezone koja prikazuje i lik Meryl Streep. Naime, likovi u Montereyu u Kaliforniji pokušavaju prikriti smrt Aleksandra Skargarda Perryja, a Meryl utjeljovljuje Perryjevu majku. Ima jednu misiju: sumnjičava je prema grupi, a želi doznati što se događalo u noći kad joj je umro sin.

Nesumnjivo je da nas čekaju intrige i drame, bez obzira na to što još uvijek ne znamo točan zaplet. Još u 2017. godini, najavljujući drugu sezonu, Reese Witherspoon rekla je:

Moći ćemo dublje zaroniti u intrigantne i zamršene živote obitelji u Montereyu te njihove priče donijeti publici koja ih je prihvatila i ohrabrivala.

https://www.youtube.com/watch?v=4VV8u766E7Q

Stranger Things

Nešto manje od mjesec dana kasnije, stiže nam još jedan mega-hit: Stranger Things! Netflix je još sredinom ožujka objavio trailer za treću sezonu koja na male ekrane dolazi 4. srpnja, a jedno je sigurno: uzbuđenja i zabave neće nedostajati! Vraćamo se u 1985. godinu, na proslavu Dustinova rođendana. Njegovi su ga prijatelji poželjeli iznenaditi, no on kod svojih igračaka primjećuje nešto jako neobično! Nove epizode nestrpljivo ćemo iščekivati i zbog dobre, stare postave koju čine Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink. Borba protiv čudovišta se nastavlja!

https://www.youtube.com/watch?v=YEG3bmU_WaI

Dark

Najavljivali su je kao njemačku verziju serije “Stranger Things”, no nakon 10 epizoda u prvoj sezoni, ispostavilo se kako je ona mnogo više od toga! Nakon što je kraj prve sezone ostavio mnogo upitnika nad glavama gledatelja, nova sezona dolazi 25. lipnja. Serija je u prvoj sezoni pratila živote četiri obitelji u Windenu, fikcijskom gradu u Njemačkoj. Obitelji istražuju nestanak djece, a misterij vraća u osamdesete godine prošlog stoljeća. Zadnja scena prve sezone prikazuje Jonasa koji se probudio u post-apokaliptičnoj verziji Windena, a tinejdžerica mu govori: “Dobrodošao u budućnost”. Prepostavlja se da je riječ o 2052. godini, a producentica Jantje Friese rekla je da će se starim likovima pridružiti i novi, dok će neki možda biti ubijeni. Preostaje nam čekati 25. lipnja jer trailer stvarno ne otkriva mnogo!

Strpimo se još malo, a nakon toga – kokice u ruke i uživancija!

Foto: HBO

 

Učitati još
Zatvori