Izašla je nova sezona serije Emily in Paris – evo što nas čeka

Izašla je nova sezona serije Emily in
Paris – evo što nas čeka

Emily in Paris na jesen je prošle godine postala jedna od najpopularnijih serija godine na streaming platformi Netflix. Da će postati tema mnogih razgovora znalo se mjesecima unaprijed kad je produkcija otkrila da će glavnu ulogu igrati Lily Collins, kao i da serija nosi potpis Darrena Stara, jednog od ključnih ljudi u originalnom Seks i gradu. Međutim, odjek kakav je doživjela nije bilo lako previdjeti. Od Francuza preko strane publike do TV kritičara i TV kreativaca – svi su imali nešto za reći o Emily koja stiže u Pariz.

Prisjetimo se, radnja serije smještena u je u glavni grad Francuske u koji mlada Amerikanka Emily (Collins) stiže prepuna poslovnih ambicija. Želi iskusiti onaj pravi (ili barem instagramski) život na pariški način pa se njezina svakodnevica počinje vrtjeti oko kroasana, prekrasnih prizora Eiffela, poslovnih izazova u agenciji u kojoj radi šarmantnih žena i muškaraca koje pritom upoznaje. Iako je na prvu brojnoj publici zvučala kao savršena streaming poslastica za opuštanje, serija je potpuno podijelila publiku. Našla se na meti kritika zbog stereotipnog prikaza Francuske i njezinih stanovnika, plitkog pogleda na društvene probleme, ali i slabije izvedbe. Što se sve pisalo pročitajte ovdje.

Ipak, velik ju je dio publike prihvatio kao odličnu seriju za dozu eskapizma, laganu, duhovitu i prepunu interesantnih modnih kombinacija. Upravo nas zato nije iznenadilo da je druga sezona vrlo brzo potvrđena, a izašla je danas. Do večerašnjeg bingeanja donosimo vam što sve možemo očekivati.

Nova sezona Emily in Paris – što će se sve događati

Priča se nastavlja tamo gdje je stala u prvoj sezoni. Prisjetimo se, Emily se našla usred ljubavnog trokuta, a prva je sezona završila njezinom aferom sa šarmantnim Francuzom, chefom Gabrielom. Iako je pretpostavljala da je to njihova posljednja zajednička noć, Emily se mora suočiti s činjenicom da Gabriel ipak ne odlazi u Normandiju, štoviše, nastavit će živjeti u njezinoj neposrednoj blizini. Uz sve to, na poslu je ne štede pa se tako bliži njezino poslovno putovanje na Saint Tropez s dizajnerom Mathieu Cadaultom na kojem će drama dosegnuti neviđene razmjere.

Emily in Paris druga sezona

Nije isključena, ipak, ni mogućnost queer afere. Štovše, prema riječima nekih od producenata serije, ljubavni trokut mogao bi postati još kompleksniji i s Camilleine strane. Navodno bi upravo Camille i Emily mogle postati drugi ljubavni par ove serije, sasvim suprotno od očekivanja većine gledatelja. Druga bi nam sezona trebala otkriti ponešto više o samoj Amerikanki jer, iako se sve vrtilo oko njezinog života u Parizu, vrlo smo malo saznali o tome tko je zapravo Emily Cooper i što je sve vodilo do njezinog oglaska u Pariz.

Nova lica serije

Ljubavnim zavrzlamama nema kraja u ovoj chic komediji pa će tako još jednu Emilyinu simpatiju utjeloviti glumac Lucien Laviscount. Glumit će Alfieja, Londončanina koji također stiže u Pariz, ali za razliku od Emily – odbija govoriti francuski ili se asimilirati u francusku kulturu. Prema prvim opisima ovaj hedonist savršena je suprotnost radoholičarki poput Emily, ali i potencijalni romantični match. U seriju stiže i Jeremy O.Harris, poznati scenarist i kreativac s Broadwayja koij će utjeloviti kultnog dizajnera koji ulazi u Emilyin život. Tu je i Arnaud Binar u gostujućoj ulozi parijanera i vlasnika kluba na Saint Tropezu u koju kojem će naša protagonistica doživjeti svakojake avanture.

Moda postaje sve luđa

Serija se proslavila modnih odabiriima (anti)junakinje koja je nosila poznate luksuzne modne brendove, beretke, efektne suknje i košulje, a sve je to djelo Patircije Field, poznate kostimografkinje. Sve o modnoj priči ovog streaming hita pročitajte ovdje,a jedno je sigurno – od druge sezone možemo očekivati samo još raskošnija izdanja. Ako je suditi po sneek peak fotkama sa seta, nova sezona Emily in Paris donosi jednako, ako ne i luđe kombinacije. Lepšrave siluete, jarke boje, neobični krojevi ponovno će zavladati kombinacijama koje ćemo ovog puta gledati na ulicama izvan Pariza. Moda je zasigurno razlog više da ovoj priči damo još jednu šansu.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori