Nova krimi serija s Kate Winslet u glavnoj ulozi stiže na HBO

Nova krimi serija s Kate Winslet u
glavnoj ulozi stiže na HBO

Mare-from-Easttowna_2

Nova HBO serija „Mare iz Easttowna“ (Mare Of Easttown) imat će premijeru 19. travnja na HBO GO-u, a prva epizoda bit će prikazana na HBO kanalu istog dana u 21.00h.

Dobitnica Oscara, Emmyja i Zlatnog globusa Kate Winslet tumači ulogu Mare Sheehan, detektivke iz gradića u Pennsylvaniji koja istražuje lokalno ubojstvo dok se život oko nje raspada. „Mare iz Easttowna“ govori o mračnoj strani blisko povezane zajednice i istražuje na koje sve načine obitelj i prošle tragedije mogu odrediti sadašnjost.

https://www.youtube.com/watch?v=89RWOe66ctI

U seriji glume i Julianne Nicholson, u ulozi Lori Ross, Mareine najbolje prijateljice iz djetinjstva, trostruka dobitnica Emmyja Jean Smart, koja igra Mareinu majku Helen, Angourie Rice, kao Mareina kćerka tinejdžerica, Evan Peters, u ulozi detektiva Colina Zabela, koji pomaže Mare s istragom, dobitnik Emmyja Guy Pearce, kao lokalni profesor Richard Ryan te David Denman, koji igra Mareinog bivšeg muža.

Mare-from-Easttowna_1

U ostatku glumačke ekipe su Joe Tippett, Cailee Spaeny, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdle, Sosie Bacon, Neal Huff, Kate Arrington, Ruby Cruz, Eisa Davis, Enid Graham, Justin Hurtt-Dunkley, Izzy King, Mackenzie Lansing, Cameron Mann, Kiah McKirnan, Jack Mulhern, Anthony Norman, Drew Scheid i Madeleine Weinstein.

Mare-from-Easttowna_3

Autor i scenarist serije je Brad Ingelsby, koji se vratio u svoju rodnu državu Pennsylvaniju kako bi napisao seriju, a svih sedam epizoda režirao je Craig Zobel („Оstavljeni“, „Westworld“). Oni su istovremeno i izvršni producenti, uz Paula Leeja, Marka Roybala, Kate Winslet, Gavina O’Connora i Gordona Graya.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori