Otkrili smo tko je nova Serena Van Der Woodsen, a sad znamo i tko su ostali glavni likovi nove verzije ‘Gossip Girl’

Otkrili smo tko je nova Serena Van Der Woodsen, a sad znamo i tko su ostali glavni likovi nove verzije ‘Gossip Girl’

Želje brojnih fanova koji su 2012. godine ispratili seriju Gossip Girl napokon se ispunila. Reboot priče o elitnim tinejdžerima s Upper East Sidea vraća se na male ekrane u sasvim novom ruhu. Još uvijek ćemo gledati tinejdžere okružene bogatstvom i luksuzom kao i moralnim kaosom. Međutim, ovaj će se put priča autorice Cecily von Ziegsar baviti novom generacijom i radnjom smještenom osam godina nakon kraja originalne serije.

Trenutno najveća vijest svakako je nova verzija Serene Van Der Woodsen, Blair Wladorf, Chucka Bassa i Natea Archibalda. ‘Novu Serenu’ utjelovit će Emily Alyn Lind koja će glumiti Audrey – djevojku koja je tek izašla iz duge veze i promišlja postoji li bolja osoba za nju. Dvadesetogodišnja Lind prvi se put pojavila na televiziji u serijama poput Revenge i Code Black. Lind inače dolazi iz glumačke obitelji pa je tako njezina majka poznato po ulozi Deb Scott u hit seriji 2000-ih, One Tree Hill.

Kao glavni likovi u rebootu serije koja je postala pop fenomen, glumit će i Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat i Zion Moreno.

Tavi Gevinson

Dvadesettrogodišnja Tavi Gevinson već je godinama poznata javnosti po fashion blogu koji je započela sa samo 12 godina, ali i po ulogama u seriji Scream Queens, rebootu The Twilight Zone i filmu Enough Said.

Thomas Doherty imao je gostujuće uloge u serijama High Fidelity i Catherine The Great. Uz to radi kao model, a na Instagramu ga trenutno prati više od četiri milijuna ljudi.

Adam Chanler-Bert

Adam Chanler-Berat glumio je u seriji Next to Normal, a utjelovio je lika Nina u Broadway mjuziklu Amelie, dok se Moreno pojavila u seriji Claws.

Odlična je vijest i da će Kristen Bell ponovno biti glas Gossip Girl, a originalni tvorci serije vraćaju se kao izvršni producenti nove verzije. Serija će imati 10 epizoda, a prikazivat će se na HBO-u. Budući se da i društvena situacija promijenila, poznato je da glavni likovi neće biti samo pripadnici bijele rase kao i to da će serija uključiti i priče o LGBTQ+ parovima.

Poznato je da će glavni likovi prve verzije Gossip Girl – Serena, Blair, Nate, Dan i Chuck, biti dio reboota, ali nije poznato hoće li se originalni glumci tim povodom okupiti.

Foto: IMDb, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori