‘Tiger King’ dobiva nastavak, znamo i što će se događati u drugom dijelu trenutno najpopularnije serije

‘Tiger King’ dobiva nastavak, znamo i što će se događati u drugom dijelu trenutno najpopularnije serije

Imamo odlične vijesti: sada i službeno stiže nastavak serije Tiger King.

Ovaj se mjesec na našem binge repertoaru našao niz izvrsnih novih serija, ali apsolutno cijeli svijet ne prestaje brujiti o dokumentarnoj seriji Tiger King. Sumanuti Netflixov hit stigao nam je u pravi trenutak i sedam epizoda praktički smo ‘progutali.’

Radnja prati nadrealni sukob vlasnika privatnih zooloških vrtova koji je gotovo nemoguće sažeti u jednom tekstu jer je priča prepuna obrata i bizarnih likova koji djeluju kao proizvod mašte scenarista.

Jedna od najintrigantnijih priča je nestanak Dona Lewisa, supruga Carole Baskin.

Uskoro stiže i nastavak serije Tiger King. Televizijska mreža Investigation Discovery najavila je da radi na drugom dijelu pod nazivom Investigating The Strange World of Joe Exotic. Nove epizode pratit će neobjašnjivi nestanak milijunaša koji je posljednji put viđen prije 21 godinu.

“Voljeli je ili mrzili, Carole je sad centar cijelog cirkusa s egzotičnim mačkama. Je li ona nesebična zaštitnica životinja koja je našla nevjerojatnu snagu unatoč misterioznom nestanku supruga? Ili upravo svjedočimo uspjehu njezinog maestralnog plana?”, glasi press najava nove serije.

Nikad nije pronađen niti jedan dokaz protiv Baskin pa tako nije podignuta ni optužnica, ali začuđujuće su okolnosti nagnale mnoge da posumnjaju na nju. Jedva čekamo nastavak i vjerujemo da će nam, baš kao Tiger King, otkriti stvari na koje nikad ne bismo pomislili.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori