Stiže spin off serije ‘How I Met Your Mother’ s Hilary Duff u glavnoj ulozi

Stiže spin off serije ‘How I Met Your Mother’ s Hilary Duff u glavnoj ulozi

Serija How I Met Your Mother završila je devetom sezonom još 2014. godine i raspletom radnje koji je neke oduševio, ali mnoge i razočarao. Teda, Barneyja, Marshalla, Lilly i Robin pratili smo od 2005. i mnogima su postali omiljeni sitcom o grupi prijatelja nakon što su ljestvicu visoko postavili kultni likovi iz serije Friends.

Sad su potvrđeni novi nastavci seriju u obliku spin offa s Hilary Duff u glavnoj ulozi!

How I Met Your Father

Streaming servis Hulu koji već nekoliko godina niže uspješnicu za uspješnicom potpisat će produkciju nove serije. U novoj verziji serijala pod nazivom How I Met Your Father glavnu će protagonisticu utjeloviti Hilary Duff, nekadašnja Disneyjeva zvijezda koju smo od dječje ulogu u Lizzy Maguire gledali u brojnim filmovima i serijama.

Radnja će se odvijati iz druge perspektive pa će tako Duff glumiti Sophie koja svom sinu počinje sagu o tome kako je upoznala njegovog oca. Vremenski radnja počinje u 2021. godine u kojoj mlada Sophie s prijateljima komentira planove za budućnost – baš kao i Ted Mosby prije 16 godina, ali ovog su puta u fokusu društvene mreže, Tinder i druge aplikacije koje su postale sastavni dio traženja partnera u današnjici. Iz produkcije još uvijek nisu potvrdili kako će se spin off nadovezati na originalnu seriju i hoće li se pojaviti likovi i glumci iz How I Met Your Mother.

Ideja o spin offu pojavila se odmah po završetku originalne serije, a redateljica Greta Gerwig trebala je utjeloviti glavnu ulogu. Međutim, CBS u konačnici nije prihvatio tu verziju.

Veselimo se novim informacijama!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori