Napokon znamo datum premijere druge sezone Big Little Lies

Napokon znamo datum premijere druge
sezone Big Little Lies

Prva sezona serije Big Little Lies prikazana je 2017. godine i postala jedan od najvećih HBO hitova u posljednje vrijeme. Snimljena prema bestselleru Liane Moriarty u sedam je epizoda prenijela radnju cijele knjige tako da se nastavak nije očekivao, ali oduševljenje i pritisak publike bili su toliki da je druga sezona vrlo brzo odobrena. No budući da književnog predloška nema, gledatelji s još više nestrpljenja čekaju novih sedam epizoda kako bi vidjeli raspetljavanje ove neobične priče.

Otkriven je datum premijere

Zbog drugih obaveza najvećih zvijezda serije, Nicole Kidman i Reese Witherspoon, premijera se već neko vrijeme odgađa kako bi se one u slobodnom trenutku mogle u potpunosti posvetiti promociji druge sezone, a sada smo napokon doznali kada će to biti. Službenu premijeru druge sezone Big Little Lies očekujemo u lipnju 2019., gotovo dvije i pol godine nakon premijere prve sezone.

Prve fotografije glavnih likova

Najveće iznenađenje po pitanju likova je Meryl Streep koja ulazi u glumački postav kao svekrva lika Nicole Kidman, majka njenog iznenadno preminulog muža, čija je smrt obilježila šokantni kraj prve sezone. Ostali glavni ženski likovi koje smo upoznali i zavoljeli također se vraćaju uz glumice Reese Witherspoon, Lauru Dern, Zoë Kravitz i Shaileene Woodley.

Osim datuma premijere, HBO je nakon kratkog teasera otkrio i prve fotografije iz filma, no još ne znamo ništa o radnji. Možemo samo pretpostaviti da će okosnica zbivanja pratiti istragu Perryjevog (Alexander Skarsgård) ubojstva i svih posljedica koje je kobna noć školske zabave donijela.

Cijela postava serije se prije odluke o nastavku snimanja druge sezone serije složila da neće nastaviti dalje ako scenarij neće biti jednako izazovan i uzbudljiv kao i prvi puta, što znači da možemo s uzbuđenjem očekivati odličnu priču.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori