Najnoviji trailer za film ‘Bilo jednom…u Hollywodu’ izgleda jako uzbudljivo

Najnoviji trailer za film ‘Bilo jednom…u Hollywodu’ izgleda jako uzbudljivo

Bilo jednom…u Hollywodu – novi trailer

Svjetska premijera najiščekivanijeg filma ovog ljeta, po nekima i godine, Bilo jednom…u Hollywodu održava se danas na najpoznatijem filmskom festivalu u Cannesu. Nekolicina odabranih imaju priliku prvi pogledati deveti film Quentina Tarantina o kojemu se već dugo šuška.

Da je riječ o posebnom filmskom iznenađenju ovog osebujnog i nenadmašnog redatelja vidi se i po sprječavanju curenja bilo kakvih informacija o filmu, osim onih koje sama ekipa filma plasira. Projekcija premijere u Cannesu pod strogom je kontrolom te se i sam Tarantino obratio publici koja je gleda film da svoje dojmove zadrži za sebe, kako ostalima ne bi pokvarili iznenađenje.

Tarantino do sada s niti jednim svojim filmom nije iznevjerio publiku te je ljestvica očekivanja visoko postavljenja. A što nam je točno priredio ovog ljeta pogledajte u finalnom traileru filma kojeg ovim putem predstavljamo.

Bilo jednom…u Hollywoodu vraća nas u kasne šezdesete, u zlatno doba Hollywooda. Radnja filma prati glumca Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio), bivšu zvijezdu jedne western TV serije, i njegovog dvojnika Cliffa Bootha (Brad Pitt) na putu pronalaska svog mjesta pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hippie Hollywooda, davne 1969. godine u Los Angelesu. To je ujedno i vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda te se Rick i Cliff moraju boriti za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu – Sharon Tate (Margot Robbie)…

Bilo jednom…u Hollywoodu deveti je film slavnog redatelja i scenarista, dobitnika Oscara,  Quentina Tarantina, poznatog po brojnim uspješnicama nastalih pod njegovom redateljskom palicom (Pakleni šund, Jackie Brown, Kill Bill 1,2,  Reservoir Dogs, Otporan na smrt, Nemilosrdni gadovi, Odbjegli Django, Mrska osmorka). Na scenariju za ovaj film Tarantino je radio punih pet godina te ga je u konačnici usporedio s poznatim Paklenim šundom.

Tarantino je u svom najnovijem filmskom ostvarenju okupio najbolje glumce generacije. Uz Leonarda DiCaprija, Brada Pitta i Margot Robbie u filmu se pojavljuju i ostala velika holivudska imena kao što su dobitnik nagrade Oscar Al Pacino, Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis,  Emile Hirsch, James Marsden, Michael Madsen i mnogi drugi. Ovo je ujedno i zadnja filmska uloga nedavnog preminulog glumca Lukea Perryja.

Produkciju filma potpisuju David Heyman, Shannon McIntosh i Quentin Tarantino, a izvršna producentica je Georgia Kacandes.

Inače, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie zajedno su već glumili u filmu Vuk s Wall Streeta dok je ovo prvi filmski naslov u kojem će zajedno zaigrati Pitt i DiCaprio čiju suradnju na filmu Tarantino je opisao kao najuzbudljiviji glumački tandem nakon Roberta Redforda i Paula Newmana.

Učitati još
Zatvori