Nastup najpopularnijih komičara LAJNAP u Lisinskom

Nastup najpopularnijih komičara
LAJNAP u Lisinskom

Najbolji za najbolje

Rotary Club Zagreb Metropolitan u nedjelju 18. studenoga 2018. organizira humanitarnu večer “Najbolji za najbolje”  na kojoj će u KD “Vatroslav Lisinski” nastupiti popularni stand-up kolektiv “LAJNAP Comedy”, koji čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec. Prihodom od ulaznica ove večeri najjačih fora financirat će se stipendiranje školaraca i studenata slabijeg imovinskog statusa i deficitarnih zanimanja u Hrvatskoj. Radi ostvarenja  ovoga humanitarnog cilja po prvi put će se iste večeri okupiti ovih pet komičara i zajedno nastupiti – što je dodatan razlog zašto ovo događanje ne biste trebali propustiti. “Stand-up scena u Hrvatskoj sve je kvalitetnija, a lajnapovci su pokazatelj da je, uz profesionalan i odgovoran pristup ovoj profesiji,  od nje moguće  živjeti” -‘ ističu Goran Vugrinec Goc i Vlatko Štampar.

Prisjećajući se svojih mladenačkih dana, i sami su svjesni problema s kojima se mladi danas susreću: nezaposlenosti, besperspektivnosti, nerazumijevanja, te skorašnjim nastupom, darujući svoje vrijeme i talente, žele nasmijati prepunu dvoranu i na taj način doprinijeti stipendiranju učenika i studenata deficitarnih zanimanja u Hrvatskoj. S obzirom na razdoblje u godini u kojem se organizira ovaj nastup, dio prihoda namijenjen je i mladima s područja Vukovara. Zajednička je želja rotarijanaca i Lajnapovaca potaknuti i motivirati mlade da ustraju u svojim naumima i  uporno slijede svoje snove, čak i kad se čine nemogućima.

“Dobro je činiti dobro, a još bolje i lakše kada pritom možete uživati u najjačim forama ekipe LAJNAP, najpopularnijeg stand-upa u gradu.”

Rotary klub Zagreb Metropolitan započeo je s radom u veljači 2015. i iza sebe već ima nekoliko uspješnih projekata. Sada su, nakon uspješne večeri stand-upa, “Pinta smijeha” zajedno s komičarima LAJNAP Comedy, odlučili otići korak dalje, napuniti “Lisinski”, i tako osigurati stipendije za mlade. Ovo je ujedno i prilika za obilježavanje 90 godina rotarijanstva u hrvatskoj. Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koji se posvećuju humanitarnim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu – želeći svojim aktivnostima mijenjati društvo.

Ako trebate dobar povod za odlazak u “Lisinski”, humanitarni nastup najpopularnijih stand-up  komičara u gradu,  koji će vas svojim različitim stilovima, temama i formama nasmijavati cijelu večer, prava je zgoda!  Završite nedjeljnu večer 18. studenoga 2018. uz zarazan – i ujedno dobrotvoran – smijeh i zakoračite radosni u novi tjedan.

Učitati još
Zatvori