Ovaj mjesec bingeamo: Rujan donosi šareni repertoar – od dramskih i humorističnih serija do realityja

Ovaj mjesec bingeamo: Rujan donosi šareni repertoar – od dramskih i humorističnih serija do realityja

Iako označava povratak na posao, fakultet ili školu te sve one obaveze od kojih smo se tijekom ljeta udaljili, rujan je ipak mnogima od nas poseban. Iskorištavamo to vrijeme za vraćanje u rutinu, organizaciju svakodnevice, ali i za uživanje u svemu što nam početak jeseni nudi. To su svakako i odlične serije!

Tijekom rujna ćemo uživati u brojnim filmovima koji stižu u CineStar, ali istovremeno nas na streaming servisima očekuju svakojake nove serije.

Get Organized With The Home Edit

Rujan je nerijetko mjesec u kojem se primamo organizacije – u akademskom, poslovnom ili školskom smislu, ali i kad govorimo o sređivanju doma. Clea Shearer i Joanna Teplin profesionalno bave organizacijom i sređivanjem domova, a u novoj Netflixovoj seriji pomagat će čak i celebrityjima. Vjerujemo da će nam pokoji njihov trik dobro doći u vraćanju u rutinu!

Sing On!

Nova reality serija bit će idealna za opustiti se tijekom vikenda. Glazbeno natjecanje vodit će popularni komičar Tituss Burgess, a zapravo se radi o urnebesnom karaoke natjecanju u kojem je cilj otpjevati cover što sličnije originalnoj verziji.

Young Wallander

Drugi tjedan rujna obilježit će serija ‘Young Wallander’ koja se bazira na priči Henninga Mankella. Radi se o još jednom prequalu u čijem je srcu tada mladi detektiv Kurt Wallander koji dobiva svoj prvi šokantni slučaj. Serija prikazuje osobni i profesionalni život i razvoj legendarnog detektiva.

Ratched

Sve u vezi ‘Ratched’ zvuči obećavajuće i signalizira da se radi o jednoj o najvažnijih serija u drugoj polovici 2020. godine. Psihološka horor drama spin off je romana i filma, klasika ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest.’

U novoj verziji priče u centru je pažnje medicinska sestra Ratched, a možemo se svi složiti da ne postoji nitko bolji od Sarah Paulson za takvu ulogu. Činjenice da cijelu stvar potpisuje i Ryan Murphy, a autor je Evan Romansky lansirale su nam seriju na vrh liste. Na Netflix stiže 18. rujna.

The Duchess

Katherine Ryan, komičarka poznata po stand up specijalima, izbacuje svoj prvi sitcom i to upravo na Netflixu, 11. rujna. Britanska serija prati samohranu majku koja živi u Londonu s kćeri Olive i želi drugo dijete. Dok je u zategnutim odnosima s trenutnim dečkom koji želi njihovu vezu podići na ozbiljniju razinu, istovremeno razmišlja o tome da ponovno zatrudni s problematičnim Oliveinim ocem.

The Third Day

Jude Law konačno se vraća na ekrane i to u dramskoj seriji savršenoj za ljubitelje ‘Handmaid’s Tale’ i ‘Big Little Lies.’ Smještena na naizgled idiličan otok, radnja je podijeljena na dva dijela – Ljeto Zima. Sve počinje s Ljetom kada na misteriozan otok stiže Sam i na njemu otkriva grupu stanovnika koja želi zaštititi svoj dom pod svaku cijenu. Idiličan otok pretvara se u jednu veliku zamku, a linija između stvarnosti i fantazije nestaje. U drugom dijelu Zima na otok stiže strankinja u potrazi za odgovorima, ali i ta priča dobiva svoj neočekivani zaokret.

Odličnu glumačku postavu predvode Jude Law i Naomie Harries, a neka od poznatih imena britanske glumačke scene koja također glume u seriji su Emily Watson, Katherine Waterston, John Dagleish i and Freya Allan. Serija izlazi 14. rujna na HBO-u.

We Are Who We Are

Ako ste se, kao i mi prije tri godine, zaljubili u film Luce Guadagnina ‘Call Me By Your Name’, onda ćete početi odbrojavati do 14. rujna. Na HBO tada izlazi ‘We Are Who We Are’, coming-of-age dramska serija smještena u Italiju.

Nominiran za Oscar, Luca Guadagnino, prvi put na televiziju donosi svoj jedinstveni kinematografski stil u seriji od osam epizoda. Radi se o priči o sazrijevanju dvoje američkih klinaca koji žive u američkoj vojnoj bazi u Italiji.

Raised By Wolves

U pitanju je znanstveno-fantastična HBO GO serija vrhunskog pripovjedača i producenta Ridleyja Scotta koja je ujedno i njegova prva TV serija. Radnjom je smještena na misterioznom planetu na početku kolonizacije.

Serija prati dva androida – Oca i Majku – koji su dobili zadatak da odgajaju ljudsku djecu na misterioznom i nedavno otkrivenom planetu. Rastom kolonije, ljudima prijeti razdor zbog vjerskih razlika. Androidi uče da je kontroliranje uvjerenja ljudi podmukao i težak zadatak. Na HBO GO stiže 4. rujna.

Foto: IMDb, HBO

Učitati još
Zatvori