U novom modnom filmu pojavljuje se glumac iz Netflixove serije ‘Emily in Paris’
U novom modnom filmu pojavljuje se glumac iz Netflixove serije ‘Emily in Paris’

U novom modnom filmu pojavljuje se glumac iz Netflixove serije ‘Emily in Paris’

Ljetni mjeseci većinom nas asociraju na sunčane vikende provedene u prirodi. Međutim, znamo da će filmski maratoni u dobrom društvu i u narednom periodu predstavljati vrijeme za opuštanje, prigodan snack, čašu vina i uživanje. Pronašli smo filmsku senzaciju ‘Mrs. Harris Goes to Paris’, redatelja Anthonyja Fabiana koja prati gospođu Adu Harris (Lesley Manville).

Ona je čistačica koja radi u Londonu 1950-ih i koja se zaljubljuje u Diorovu haljinu koju otkriva u ormaru bogatog klijenta. Nakon što je skupila potreban novac, putuje u Pariz kako bi mogla kupiti vlastitu haute couture haljinu.

Ljetni film: ‘Mrs. Harris Goes to Paris’

Jednako poput filma, moda je oduvijek nosila spoj magičnog i stvarnog. U raskošnim kreacijama i jednostavnim basic komadima, na ulicama gradova i modnim pistama, moda prelazi granice nužnog i praktičnog i zalazi u najrazličitije kreativne ekspresije. Modni filmovi stvorili su istovremeno zanimljiv, zabavan i neočekivan sadržaj u kojem će uživati zaljubljenici u modu, ali i oni u potrazi za nečim novim i svježim. Izrazito nostalgičnim tonom ‘Mrs. Harris Goes to Paris’ adaptira istoimeni roman, udahnuvši komičan i emotivan život u voljenu priču.

U filmu se osim Lesley Manville pojavljuju i Isabelle Huppert, Jason Isaacs, Lambert Wilson, Alba Baptista, Lucas Bravo, Ellen Thomas, Rose Williams, Roxane Duran, Christian McKay i Guilaine Londez. ‘Mrs. Harris Goes to Paris’ priča je koja oduzima dah i priča o tome kako nikad nije kasno slijediti svoje srce i živjeti svoj život punim plućima. A ako je ovaj trailer ikakva naznaka, to će zasigurno biti emotivan i dirljiv ljetni film.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori