U Hrvatskoj je dostupan novi streaming servis koji nas je iznenadio ponudom

U Hrvatskoj je dostupan novi streaming servis
koji nas je iznenadio ponudom

Zelena knjiga

Znamo da naše slobodno vrijeme izgleda nezamislivo bez omiljenih streaming servisa poput, recimo, HBO GO-a ili Netflixa. No, postepeno se u Hrvatskoj ponuda platformi širi, a sve više filmova možemo gledati kod kuće. U doba pandemije pokazala se pravi utjecaj streamanja, a dok se vode debate može li, primjerice, kino preživjeti streaming platforme, u Hrvatsku je stigla još jedna.

U pitanju je nova filmska platforma MOVIEMIX na kojoj će filmofili moći pronaći najkvalitetnije naslove iz svijeta filma – od dobitnika Oscara, festivalskih pobjednika, fascinantnih dokumentaraca, napetih trilera, spektakularnih akcija, nevjerojatnih istinitih priča pa sve do najnovijih kino hitova.

Kišni dani u New Yorku

Vrhunski filmovi u ponudi

Iako internetski prostor danas vrvi streaming platformama, prvi naslovi koji MOVIEMIX donosi zaista su nas oduševili. Na repertoaru je filmografija nekih od najcjenjenijih  redatelja današnjice kao što su Pedro Almodovar, Woody Allen, Wong Kar Wai, Bong Joon Ho, Hirokazu Koreeda, Charlie Chaplin, Federico Fellini i mnogi drugi. Filmovi koje donosi nisu trenutno dostupni na niti jednoj drugoj platformi zbog čega se svakako isplati baciti pogled.

Parazit
Spotlight

Trenutno su dostupni neki od naših najdražih filmova posljednjih godina koje vam često preporučujemo na filmskim listama. Tu su, primjerice, Parazit, Minari, Zelena knjiga, Spotlight i drugi hollywoodski naslovi, kao i skandinavski filmovi kao što je hit Čovjek zvan Ove, a zapeo nam je za oko i hvaljeni film Druga runda. Dostupni su i razni dokumentarci i filmovi brojnih žanrova, od komedije i ljubića prkeo trilera do fantazije i sci-fija.

Svi igrani i dokumentarni filmovi te dokumentarni serijali na raspoređeni su u zasebnim kategorijama što je posebno user-friendly. U skoro dvadeset različitih kategorija korisnici MOVIEMIX-a u svakom trenutku će u udobnosti vlastitog doma sami moći odabrati što i kada žele gledati odnosno, žele li gledati komediju, romansu, akciju, triler, znanstvenu-fantastiku, fantaziju, biografski, obiteljski ili animirani film, ali također i žele li gledati nekog festivalskog laureata, dobitnika Oscara, film snimljen prema književnom predlošku ili neki od najbolje ocijenjenih filmova prema internetskoj stranici IMDb.

Zbog količine igranog i dokumentarnog sadržaja na platformi, kao i zbog činjenice da sadržava uistinu specifične naslove koji nisu dostupni na niti jednom drugom streaming servisu u Hrvatskoj, MOVIEMIX već sada predstavlja interesantan novitet, a više informacija pronađite na službenoj stranici.

Foto: PR, IMDb

Učitati još
Zatvori