Meryl Streep se pridružuje novoj sezoni Big Little Lies

Meryl Streep se pridružuje novoj
sezoni Big Little Lies

big-little-lies-1

Nakon što je prva sezona postala apsolutni hit, serija snimljena prema bestseleru spisateljice Liane Moriarty Big Little Lies, na oduševljenje svih fanova pred kraj je godine dobila zeleno svjetlo za nastavak. Ovdje smo nabrojali sve što možemo očekivati od druge sezone, ali na kapaljku nam stižu nove vijesti zbog kojih se još i više veselimo novim događajima iz kalifornijskog gradića Montereya.

Meryl Streep uz bok Reese Witherspoon i Nicole Kidman

Prvo ona najveća i najuzbudljivija – Meryl Streep se pridružuje zvjezdanoj glumačkoj postavi koju smo zavoljeli prošle godine! Oskarovki je dodijeljena uloga Mary Louise Wright, majke Perryja Wrighta (Alexander Skarsgård) čiji smo zasluženi kraj dočekali u finalu sezone. Meryl Streep će tako zapravo odigrati ulogu zabrinute bake koja dolazi u Monterey nakon sinove smrti tražeći odgovore te ulazi u život Celeste Wright (Nicole Kidman) i njeno dvoje djece.

Meryl Streep

Osim toga, jučer je potvrđeno kako ćemo, najvjerojatnije kroz sjećanja i flashbackove opet gledati i Alexandera Skarsgårda dok se raspliće nova i dosad neviđena radnja. Svi koji su čitali knjigu znali su otprilike kako će se odvijati cijela prva sezona, ali sada svi tapkamo u mraku i jedva čekamo nove detalje o sezoni koja bi svoju premijeru trebala dočekati 2019. godine.

Foto: HBO, Instagram

Učitati još
Zatvori