Nova romantična komedija u kojoj ove godine gledamo Jennifer Lopez

Nova romantična komedija u kojoj ove
godine gledamo Jennifer Lopez

Latino divu Jennifer Lopez navikli smo gledati na filmskom platnu. Uloge u romantičnim komedijama koje su čak postigle zavidan uspjeh, ako ne među kritičarima, onda među gledateljima, definitivno su je lansirale na mapu prepoznatljivih glumica. Vjenčanje iz vedra neba, Plan B ili Za sve je kriva svekrva i danas su na mnogim popisima omiljenih feel good filmova, a J.Lo će s još jednim filmom ove godine pokušati zarobiti srca publike.

Marry Me stiže u kina u svibnju

Iako je premijera trebala biti na Valentinovo 2021., epidemiološka situacija u svijetu pomaknula je datum lansiranja na svibanj. Film Marry Me u kojem glumi s još jednom latino superzvijezdom – Malumom – i Owenom Wilsonom neke od detalja vuče iz Jenniferinog života. Naime, priča prati slavnu pjevačicu Kat Valdez (J.Lo) koja bi se pred brojnim fanovima trebala udati za jednako slavnog glazbenika Bastiana (Maluma), no nekoliko trenutaka prije izmjene zavjeta doznaje da je Bastian bio nevjeran te se odlučuje udati za Charlieja (Owen Wilson), stranca koji u publici drži znak “Udaj se za mene”.

Trailer još nije objavljen, samo vrlo kratki isječak koji prikazuje glavne zvijezde i nekoliko scena iz filma, a možete ga pogledati u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori