Nova HBO-ova serija s Markom Ruffalom ima premijeru u travnju

Nova HBO-ova serija s Markom Ruffalom
ima premijeru u travnju

Mark Ruffalo je glumac kojeg volimo u svakakvim kombinacijama i ulogama. Bilo da glumi Marvelovog superjunaka Hulka, ili sjajne uloge u kultnim filmovima kao što su Zodiac i Spotlight. Upravo zbog toga ne sumnjamo da će nova HBO-ova serija “I Know This Much Is True” biti mega uspješna. Premijera je u travnju.

Mark Ruffalo u dvostrukoj ulozi

Radnja prati priču o sredovječnom Dominicku Birdseyu (Ruffalo) koji pokušava popraviti svoje odnose s bratom blizancem Thomasom. Thomas je paranoični šizofreničar a glumi ga pogađate – također Mark Ruffalo. Obiteljska saga u kojoj jedan brat pokušava pomoći drugom da izađe iz psihijatrijske ustanove, istražuje kompleksne obiteljske odnose između najbližih članova obitelji – braće. Prati paralelne živote dva brata, identičnih blizanaca, u priči o izdaji, žrtvama i praštanju, a radnja je smještena u SAD 20. stoljeća”. Ovo će definitivno biti Ruffalo kakvog još nismo vidjeli.

Limitirano izdanje

Serija je limitirana na samo šest epizoda, a HBO je objavio najavni trailer kojeg možete pogledati ovdje.

https://www.youtube.com/watch?v=BO_4DGnmMKk

Serija se temelji na istoimenom romanu Wallyja Lamba. Redatelj je Derek Cianfrance, a uz Ruffala u seriji glume Kathryn Hahn, Melissa Leo, Juliette Lewis, Rosie O’Donnell, Archie Panjabi i Imogen Poots. I Know This Much is True će premijeru imati 27. travnja na HBO kanalu.

Foto:HBO

Učitati još
Zatvori