Monica Bellucci i Toni Collette nasmijat će vas u novoj komediji o netipičnoj mafijašici
Monica Bellucci i Toni Collette nasmijat će vas u novoj komediji o netipičnoj mafijašici

Monica Bellucci i Toni Collette nasmijat će vas u novoj komediji o netipičnoj mafijašici

Izlasci u kino odavno su poprimili potpuno novu dimenziju doživljaja koji omogućuju garantirano dobar provod i večer za pamćenje. Najnoviji povod za žensko okupljanje i izlazak je dugo očekivana komedija Mafija mama u distribuciji Blitza.

Girl power ovoga puta predstavljaju Monica Bellucci i Toni Collette, koje su utjelovile glavne junakinje akcijske komedije čija je radnja smještena u vječnom gradu, Rimu. Nakon proživljenog teškog životnog razdoblja, Amerikanka Kristin odlazi u Italiju na sprovod svog djeda, ne znajući da će joj se nakon putovanja život promijeniti iz korijena.

2657_MM__D757748.dng

Stvari krenu na gore kada se sprovod pretvori u nasilnu pucnjavu, a Kristin otkrije da je njezin djed želio da ona, njegov posljednji živući potomak, preuzme ulogu šefice najmoćnije mafijaške obitelji u Kalabriji!

Vođena savjetnicom tvrtke, Bellucci, urnebesno prkosi svačijim očekivanjima kao nova glava obiteljskog posla i na jedinstven način se nosi s ulogom koja joj je neočekivano dodijeljena. Naravno, „jedinstven način“ znači da će se publika nasmijati od srca – a to je ono što nam svima treba.

2844_MM__D757941.dng

Posebne projekcije

Uz Monicu Bellucci i Toni Collette u komediji Mafija Mama moći ćete se nasmijati i na filmskim večerima CINELADY i TRES CHIC! Iznenađenja za sva čula očekujte na Très Chic pretpremijeri filma Mafija mama u srijedu, 26. travnja u Kaptol Boutique Cinema te na CineLady večeri 27. travnja u CineStar kinima u Z centru/Zagreb, Rijeci, Osijeku i Mall of Splitu!

Najavni video donosimo u nastavku:

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori