‘Love and Death’ nova je true crime serija koju jedva čekamo pogledati
‘Love and Death’ nova je true crime serija koju jedva čekamo pogledati

‘Love and Death’ nova je true crime serija koju jedva čekamo pogledati

Jedna od naših omiljenih streaming platformi HBO Max spremila nam je prave poslastice koje jedva čekamo pogledati. U novom traileru, koji je izašao prije par dana, možemo vidjeti sve što naš čeka u nadolazećim mjesecima, ali i naslovi koje ćemo gledati već iduće godine. Jedna od nadolazećih serija, koja nam stiže iduće godine, je ‘Love and Death’. Impresivna glumačka postava koju čine Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Patrick Fugit i Fabiola Andújar samo su jedan od razloga zašto mislimo da će ova serija biti pravi hit.

 

Nova true crime serija koju s nestrpljenjem čekamo

Radnja ove true crime serije bazirana je na istinitoj priči koja prati ubojstvo Betty Gore – obične kućanice iz predgrađa Texasa. Za njeno ubojstvo osumnjičena je Candy Montgomery, čiji je lik u ovoj seriji utjelovila Elizabeth Olsen. Candy Montgomery i Betty Gore imale su mnogo toga zajedničkog: zajedno su pjevale u zboru metodističke crkve, kćeri su im bile najbolje prijateljice, a muževi su imali dobre poslove radeći za tehnološke kompanije u sjevernom predgrađu Dallasa poznatom kao Silicon Prairie. Međutim, ispod mirne površine svojih naizgled savršenih života, obje su žene kipjele od neizrečenih frustracija i neispunjenih želja.

Inače, Candy Montgomery optužena je za ubojstvo Betty Gore u lipnju 1980- godine. Betty je zadobila 41 udarac sjekirom, ali Candy na kraju nije optužena za ubojstvo, jer kako tvrdi, radilo se o samoobrani. Naime, Candy je tvrdila da se branila nakon što ju je Betty prvi napala jer je otkrila njezinu aferu s mužem Allanom.

Malo je reći kako rasplet ove serije željno iščekuju svi fanovi true crime serija. No, na žalost morat ćemo se strpjeti do 2023. godine, kada je i planirana premijera ‘Love and Death’ serije.

Foto: IMDb, YouTube

Učitati još
Zatvori