London Fields je napeti triler koji će biti jako zanimljivo gledati

London Fields je napeti triler koji će
biti jako zanimljivo gledati

London Fields – film prepun intriga i misterija

Upravo je stigao finalni trailer za film London Fields. Riječ je o trileru s primjesama misterije i kriminalističkog filma koji je prepun intriga i napetosti. Radnja počinje nakon što američki spisatelj Samson Young (Billy Bob Thornton) stigne u London u potrazi za inspiracijom kako bi napisao posljednju knjigu prije svoje smrti budući da mu je dijagnosticirana kobna bolest.

On potom ulazi u likove koji bi mu mogli pružiti priču koju traži. Prvo, tu je Keith Talent (Jim Sturgess) mlađahni varalica koji je uvijek u potrazi za sljedećom muljažom. Zatim tu je i Guy Clinch (Theo James) bankar koji gomilu vremena provodi u omiljenom pubu. Ned je u potrazi za uzbuđenjem i sitnicama koje bi ga odvratile od dosadnog života, njegove pokvarene supruge i njihove čudovišne dijete.

Amber Heard u ulozi fascinantne žene oko koje se odvija radnja

Ubrzo, baš kao i scena iz filma, u njihove živote ušeta Nicola Six (Amber Heard) spektakularno lijepa žena koja odmah očara svu trojicu muškaraca.

Tko je ubojica?

Naravno, Ned i Keith je žele samo za sebe, ali Sam u njoj  vidi nešto drugo. Naime, u Nicoli vidi onu junakinju knjige koju očajnički želi pisati. To je razlog zbog kojeg je počinje slijediti, proučavajući je i promatrajući kako postaje drugačija žena, ovisno o tome kojeg čovjeka zavodi. Sam počinje tkati priču temeljenu na Nicoli. Također, otkriva da razlog zbog kojeg ova žena živi kao da nema sutra jest da je zadivljena svojim životom i potajno planira svoje ubojstvo. Ona je i vidjelica i svjesna je da će njezin život uskoro završiti.

Sada kada Sam zna vrhunac svoje priče, jedino pitanje je tko će biti ubojica? Je li to Keith, kriminalac, Guy, milijunaš, ili je to Sam – umirući čovjek koji prakticira umjetnost i koji će učiniti sve kako bi okončao svoju knjigu  i svoj život s velikim dizanjem prašine.

Film nastao prema romanu iz 1989.

Ovaj je film nastao prema romanu autora Martina Amisa iz 1989., a priču je u scenarij pretočila Roberta Hanley. Režiju potpisuje Mathew Cullen, a u glumačkoj postavi su se našli Amber Heard, Gemma Chan, Cara Delevingne, Billy Bob Thornton, Jason Isaacs, Johnny Depp… Bit će zanimljivo na filmskom platnu vidjeti bivše supružnike Heard i Deppa nakon burnog završetka njihove veze. No, film je sniman još 2015. godine kada je par još uvijek bio zajedno, a tada su se i pojavile glasine kako je Heard tijekom snimanja imala aferu s kolegom Billyjem Bobom Thorntonom. Ostalo je povijest.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori