Ljubitelji Joe Exotica na koljenima: Netflix otkupio prava za snimanje druge sezone Tiger Kinga

Ljubitelji Joe Exotica na koljenima: Netflix otkupio prava za snimanje druge sezone Tiger Kinga

Tiger King se vraća. Nakon što je prva sezona serije zaludila apsolutno cijeli svijet i uvela nas u uvrnuti život ekscentričnog Joe Exotica, vrijeme je da pogledamo nastavak priče.

Hoće li sudjelovati i Carole Baskin?

Serija koja nas je nasmijavala ali i poprilično šokirala u periodu izolacije, dobit će svoju drugu sezonu u Netflixovoj produkciji. Na novoj sezoni se već počelo raditi. Osim Joea Exotica, u seriji ćemo gledati i njegovog 24 godine starog supruga Dillona Passagea i Jeffa Lowea. Od stare ekipe još uvijek je upitna važna karika u seriji Carole Baskin. Ona je naime poprilično razočarana kako je prikazana u prvoj sezoni. Kako je izjavila, teško da će pristati sudjelovati u drugoj sezoni. “Za snimanje prve sezone nisam bila plaćena, iako mi je nekoliko ljudi prišlo s informacijom da su plaćeni. To krši samu autentičnost dokumentarca, zajedno s toliko drugih stvari, koje su inscenirane i izvađene iz konteksta“, izjavila je Carole za Radio Times. No kako je to ipak Amerika, šuška se da je predložila sedmeroznamenkastu cifru radi koje bi razmislila o sudjelovanju u seriji.

Kako će se točno snimati druga sezona serije Tiger King nije poznato. Joe Exotic naime služi zatvorsku kaznu od 22 godine zbog višestrukog kršenja zakona o zaštiti divljih životinja i planiranja ubojstva Carole Baskin. Ono u što ne sumnjamo je da će i druga sezona biti jednako kontroverzna kao i prva, a oči šire javnosti već su uprte u Netflixov tim te se budno prati svaka informacija vezana za ovaj projekt.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori