Filmski hitovi koje ćemo ovaj vikend gledati na najljepšoj ljetnoj kino pozornici

Filmski hitovi koje ćemo ovaj vikend gledati na najljepšoj ljetnoj kino pozornici

Mamma Mia, Here We Go Again!

Prvi red do mora filmova

Filmski vikend na Ljetnoj pozornici Tuškanac započinje u četvrtak, 16. kolovoza. U Prvom redu do mora filmova ponovno smo na imaginarnom grčkom otoku Kalokairiju, u novom nastavku fimskog hit-mjuzikla Mamma Mia: Here We Go Again. Sophie (Amanda Seyfried) bori se s izazovima koje joj je donijela trudnoća, a ohrabrenje pronalazi u priči o prošlosti njezine majke Donne (Meryl Streep).

Mamma Mia, Here We Go Again!

Opasne vratolomije Toma Cruisea na rasporedu su u petak, 17. kolovoza. U novom nastavku Nemoguće misije: Raspad sistema, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu.

Nemoguća misija

Nemoguća misija

U subotu, 18. kolovoza putujemo na granicu SAD-a i Meksika u filmu Sicario 2: Rat bez pravila. Rat zbog droge eskalira jer su karteli počeli trgovati teroristima diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Burns (Josh Brolin) će se morati udružiti sa živahnim Alejandrom (Benicio Del Toro).

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:30 h. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 20 h po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

Sicario

Sicario

Sicario

Učitati još
Zatvori