Veliki završetak ljetne sezone na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Veliki završetak ljetne sezone na
Ljetnoj pozornici Tuškanac

Patrick 

Koje filmove donosi posljednji tjedan na Ljetnoj pozornici Tuškanac?

Tjedan na Ljetnoj pozornici Tuškanac započinje u utorak, 4. rujna, filmom U mrtvom kutu. Collin mora izdržati još tri dana uvjetne kazne kako bi dobio priliku za novi početak. On i njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva, problematični Miles, rade u tvrtki za selidbu, ali kada Collin svjedoči policijskoj pucnjavi, njihovo prijateljstvo će biti pod velikim iskušenjima.

U srijedu, 5. rujna putujemo u budućnost u društvu Jodie Foster. Hotel Artemis smješten je u Los Angeles, u 2028. godinu. Ceste su neprohodne, traje najstrašnija pobuna u povijesti L.A.-a, a usred tog kaosa – i pljačka banke. Jedina nada za spas je Hotel Artemis u kojem vrijede posebna pravila.

Hotel Artemis

Razmaženog mopsa Patricka upoznat ćemo u četvrtak, 6. rujna u istoimenoj britanskoj komediji. Mlada učiteljica Sarah Francis vodi pomalo kaotičan život. Ono što joj u životu najmanje treba jest briga o nekome. No, Sarina baka ostavi joj nešto što slini, hrče i jede iz kuhinjskog smeća – vrlo razmaženog mopsa Patricka.

Petak, 7. rujna rezerviran je za Pravednik 2, nastavak filmskog hita o uroti i osveti iz 2014. godine. Robert McCall (Denzel Washington) nastavlja raditi ono što najbolje zna – boriti se za pravdu i spašavati one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik kreće u osvetnički pohod.

Pravednik 2

Veliki završetak sezone 2018. Ljetne pozornice Tuškanac u subotu, 8. rujna proteći će u znaku Abbinih hitova i hit mjuzikla Mamma Mia: Here We Go Again.

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:00 h, osim projekcije filma Mamma Mia: Here We Go Again u subotu, 8. rujna koja počinje u 20:00 h. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 19:30 h po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

Mamma Mia 2

Učitati još
Zatvori