Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese udružuju snage po sedmi put
Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese udružuju snage po sedmi put

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese
udružuju snage po sedmi put

Kažu da su neka prijateljstva neraskidiva i vječna, što dokazuju Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese svojim suradnjama. Ovaj dvojac nesumnjivo je jedan od najuspješnijih poslovnih partnera u Hollywoodu. Glumac i redatelj imaju poseban odnos, stoga su se odvažili na još jednu zajedničku suradnju, kako navodi The Hollywood Reporter.

Naime, i dosad su radili na velikim filmskim naslovima kao što su Bande New Yorka (Gangs of New York), Avijatičar (The Aviator), Pokojni (The Departed), Otok Shutter (Shutter Island), Vuk s Wall Streeta (The Wolf of Wall Street) te na filmu čija se premjera očekuje na filmskom festivalu u Cannesu 2023. g. – Ubojice cvjetnog mjeseca (Killers Of The Flower Moon), snimljenog prema publicističkoj knjizi Davida Granna.

Zahvaljujući Appleovom streaming servisu koji je dobio prava na ekranizaciju, glumac će igrati glavnu ulogu u novoj povijesnoj drami o preživljavanju – The Wager temeljenoj na knjizi koju je također napisao Grann – The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder. Film će režirati Scorsese, a osim glumačke uloge, DiCapriju je pripala i producentska uloga.

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese
Profimedia

Radnja novele smještena je u 40-e godine 18. st. i prati priču o 30 muškaraca koji su preživjeli brodolom i pristaju na usamljenom otoku u blizini Čilea. Iscrpljeni od umora, rada i gladi počinju graditi brod. Šest mjeseci kasnije otkriven je još jedan brod u blizini Čilea, a mornari optužuju one s prvog broda za pobunu. Događaju se ubojstva i optužbe.

Jedva čekamo vidjeti kako će sve skupa izgledati u filmskoj ekranizaciji u interpretaciji Oskarovca čija je gluma neupitno besprijekorna.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori