Lajnap Comedy ponovno oduševio zagrebačku publiku
Lajnap Comedy ponovno oduševio zagrebačku publiku

Lajnap Comedy ponovno oduševio
zagrebačku publiku

Četvorica komičara iz LAJNAP Comedyja sinoć su smijehom ispunili satiričko kazalište Kerempuh. Dovitljivi, britki i uvijek originalni Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec oduševili su publiku svojim stand-up comedy specijalom ‘LAJNAP u KEREMPUHU!’ za kojeg se tražila karta više.

Dogodovštine omiljenih komičara

Na kultnoj zagrebačkoj pozornici i tijekom više od 90 minuta, Lajnapovci su zabavljali publiku svojom duhovitom, ponekad i provokativnom, perspektivom na svakodnevicu. Komentirali su prednosti i mane Hrvata, kvalitetu života u Hrvatskoj te što znači odrasti na selu, a živjeti u velikom gradu. Iskreno su priznali kako se snalaze u rutini odraslih ljudi i koliko je zapravo važno voljeti svoj posao.

Posebno oduševljenje izazvala je tema muško-ženskih odnosa, ali i odnosa s roditeljima bivših djevojaka. Dečki su se zapitali i zašto žene imaju bolje pamćenje te kako je biti single u društvu parova.

Domišljate fore su “pljuštale” jedna za drugom, a dogodovštine i razmišljanja omiljenih komičara nasmijale su publiku do suza, dokazujući još jednom kako je smijeh najbolji lijek za sve što život donosi.

„Publika je bila sjajna večeras! Intimnost kazališta i naši specifični pogledi na ponekad surovu stvarnost stvorili su idealne uvjete za fantastičnu večer. Nakon dvaput rasprodanog Lisinskog, čast nam je što smo gostovali i u legendarnom Kerempuhu”, izjavio je Vlatko Štampar nakon energičnog nastupa.

Tijekom više od pet godina LAJNAP Comedy nasmijao je preko 35 000 gledatelja, a ubrzo su stekli titulu najpopularnije komičarske četvorke u Zagrebu i šire. Njihovi redoviti nastupi u klubu SAX! nezaobilazni su za sve ljubitelje domaćeg stand-upa, a za rujan Lajnapovci planiraju veliki povratak u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori