Komedije koje su prošle ispod radara, a vrijedi ih pogledati

Komedije koje su prošle ispod radara,
a vrijedi ih pogledati

Ovogodišnja dodjela nagrada Emmy kao i svaka do sada ne može obuhvatiti apsolutno sve serije pa će tako mnoge vrhunske komedije proći ispod radara struke. Mi smo izdvojili listu od osam serija koje definitivno trebate pogledati ako se želite dobro nasmijati. Neke su jednostavno smiješne, a neke su lagane komedije. Nove sezone tih serija idealne su za ljetno bingeanje.

“What We Do in the Shadows”

Humoristična hit serija koja prati vampirsku ekipu sa Staten Islanda. Serija What We Do in the Shadows temelji se na istoimenom filmu iz 2014. godine, iza kojeg također stoje Waititi i Clement, koji su u njemu i glumili.

“Los Espookys”

Humoristična serija prati skupinu prijatelja koji svoju ljubav prema hororu pretvaraju u neobičan posao nudeći horor onima koji ga trebaju, u sanjivoj latinoameričkoj zemlji u kojoj su čudne i sablasne stvari samo dio svakodnevice.

https://www.youtube.com/watch?v=cAbaVE8BDxk

“Kidding”

Jeff iliti g. Pickles (Jim Carrey), ikona je dječje televizije i brend vrijedan milijune dolara. No kad njegova obitelj počne pucati, Jeff otkriva da ga nikakva bajka, priča ni lutka neće izvesti iz ove krize.

https://www.youtube.com/watch?v=ywdShPl5HEw

“Little America”

Inspirirana istinitim pričama koje objavljuje časopis Epic, serija “Little America” obrađuje naslove kako bi nam prikazala smiješne, romantične, srdačne, nadahnjujuće i iznenađujuće priče imigranata u Americi.

“It’s Always Sunny in Philadelphia”

Humoristična serija It’s Always Sunny in Philadelphia prikazuje živote četvero egocentričnih prijatelja kojima njihova iskrivljena stajališta i kritični sudovi nerijetko stvaraju nevolje.

“Sex Education”

Duhovito, simpatično i relateable – tim je tonom Netflixova serija Sex Education osvojila publiku prvom sezonom koja je izašla prošle godine i oduševila glumačkom postavom i pričom. Tinejdžerska priča čiji se najveći dio radnje odvija upravo na školskim hodnicima udaljava se od klasične teen serije svojim osvježavajućim pristupom tipičnim, neugodnim situacijama iz srednjoškolskih dana. Okosnica svega je, očekivano – seks, ali ključ je ono što zbog te teme izronjava u međuljudskim odnosima mladih ljudi.

“Baskets”

U svijetu ograničenom korporativnim interesima i homogenizacijom društva, Chip Baskets iz Bakersfielda, odluči slijediti svoj san da postane profesionalni klaun. Nakon neuspjelog upisa u školu za klaunove u Parizu, jedini posao koji može naći je u jednom lokalnom rodeu.

“Dear White People”

Dear White People serija, nastavlja se točno gdje je istoimeni film stao 2014. Problem rasizma u Americi prikazan je kroz satiru. To nikako ne umanjuje ozbiljnost problema, već na zanimljiv način upravo na njega ukazuje. Serija se vrti oko grupe afroameričkih studentica i studenata na sveučilištu koje pohađa većinom bijela populacija. Ova serija u kratkom roku postala je miljenica svih koji vole komedije.

https://www.youtube.com/watch?v=qvPbJdDKKds&feature=emb_title

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori