Komedije koje će nas nasmijati do suza ovog ljeta

Komedije koje će nas nasmijati
do suza ovog ljeta

The Spy Who Dumped Me

Ljeto ispred nas donosi pregršt novih filmova koji će nam nasmijati, rasplakati, iznenaditi i šokirati. Iako će nas topli i sunčani dani mamiti u prirodu, zbog odličnih filmova koji u kina stižu tijekom narednih ljetnih mjeseci, filmska dvorana postat će jedno od naših omiljenih mjesta za relaksaciju i uživanje. Upravo za te dane kada se poželite opustiti i nasmijati uz odličan film, ljeto donosi urnebesne komedije koje će vas nasmijati do suza.

Najbolje komedije najavljene za ljeto donosimo u nastavku.

TAG

Tag

Svake godine, grupa starih prijatelja okuplja se na jednom mjestu za godišnju igru lovica. U glavnim ulogama prijatelja koji su uspjeli ostati bliski zahvaljujući djetinjastoj igri su Jeremy Renner, Isla Fisher, Jon Hamm, Jake Johnson, Ed Helms i Hannibal Bures, glumačka ekipa iz snova koja film Tag čini još boljim.

IZZY GETS THE F*CK ACROSS THE TOWN

Izzy Gets the F*ck Across Town

Nakon što se našla na samom dnu i kad se činilo da ne može gore, Izzy odluči nepozvana doći na tulum za zaruke svog bivšeg dečka. Sve što treba je naći kako doći s jednog kraja Los Angelesa u drugi. Izzy Gets The F*ck Across Town je mala indie komedija koja je već osvojila brojne filmske festivala, a koja će obožavati i svi oni koji nisu fanovi indie filmova.

DESTINATION WEDDING

Destination Wedding

Na ljetnom kino programu uvijek se nađe mjesta za romatičnu komediju. Na samom kraju ljetu, u rujnu, u kina stiže film Destination Wedding. S Winonom Ryder i Keanu Reevesom u glavnim ulogama, osim ljubavne priče i duhovitih i neočekivanih zapleta, ovaj film definitivno budi nostalgiju za devedesetima kad su se njegove glavne zvijezde nalazile na posterima u našim sobama.

https://www.youtube.com/watch?v=Vo7BTumnPvM

THE SPY WHO DUMPED ME

The Spy Who Dumped Me

Najboljim prijateljicama Audrey (Mila Kunis) i Morgan (Kate McKinnon) životi se promijene u trenu nakon što saznaju da je Audreyin bivši dečko (Justin Theroux) zapravo CIA agent. Nakon što im se pojavi pred vratima s ubojicama za vratom, djevojke moraju rasplesti špijunsku mrežu kako bi se spasile.

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

Mamma Mia! Here We Go Again

Niti jedna ljetna lista filmove neće proći bez drugog nastavka filma Mamma Mia!. Mamma Mia! Here We Go Again ulazi dublje u prošlost pa ćemo doznati sve o tom sudbonosnom ljetu kada je Donna (Meryl Streep, odnosno Lily James u mladosti) upoznala tri muškarca svog života, dok u sadašnjosti doznajemo da je Sophie (Amanda Seyfried) trudna, a u priču ulazi i baka koju glumi Cher. I sve to naravno uz pregršt ABBA-inih hitova.

HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Nakon godina provedenih radeći u čudnovatom hotelu Transylvania, cijela obitelj čudovišta odlazi na avanturu zvanu godišnji odmor kako bi Drac (Adam Sandler) uzeo predah i sam uživao u godišnjem odmoru. Idilično krstarenje naše omiljene obitelji čudovišta pretvara se u noćnu moru nakon što se Drac zaljubi u misterioznu kapetanicu broda, Ericku (Kathryn Hahn), koja krije tajnu koja bi mogla uništiti cijeli svijet čudovišta.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori