Kazalište Trešnja ovih blagdana donosi bajku Orašar

Kazalište Trešnja ovih blagdana
donosi bajku Orašar

Orašar – bezvremenska bajka u Kazalištu Trešnja

Kazalište Trešnja prvi put će uprizoriti Orašara. Prisutnima na press konferenciji obratili su se domaćini – predstavnici kazališta Trešnja, glumci i autori predstave, a događaj je moderirala poznata glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Premijera Orašara održat će se 30. studenoga.

Ravnateljica Gradskog kazališta Trešnja, Višnja Babić te glumci Karla Brbić i Marin Klišmanić otkrili su razne zanimljivosti o ovoj čarobnoj predstavi, u režiji Paola Tišljarića i dramatizaciji Lade Kaštelan prema Hoffmannovoj bajci, koja nas vodi u svijet mašte u kojem ljubav i prijateljstvo pobjeđuju.

Događaju su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života: Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Ana Vilenica, Ana Vučak Veljača, Krunoslav Klabučar, Petra Kurtela i ostali. Na kraju službenog dijela uzvanici su imali priliku razgledati asortiman igračaka koje će trajno ostati u prostoru igraonice Gradskog kazališta Trešnja, a prisutni mališani s velikim su veseljem otvarali poklone.

Ne propustite priliku sa svojim najmlađima pogledati ovu uistinu posebnu predstavu; premijerna izvedba Orašara na rasporedu je 30. studenoga, a zadnja izvedba bit će sredinom siječnja 2019 godine. Također, u igraonici kazališta Trešnja u subotu, 17.11., održat će se i kreativna radionica inspirirana Orašarom, u sklopu koje će se koristiti i edukativne drvene igračke. Ova radionica posebno je organizirana za djecu iz Dječjeg doma sv. Terezije od malog Isusa.

Učitati još
Zatvori