Najmlađe zagrebačko kino slavi rođendan!

Najmlađe zagrebačko kino slavi rođendan!

Kaptol Boutique cinema rodjendan

Jedinstveno kino Kaptol Boutique Cinema formiralo je sasvim novi koncept filmske zabave u Zagrebu; dizajn dvorane i impresivan bar te zimski vrt do sada su oduševili tisuće posjetitelja iz Hrvatske i svijeta. Godinu dana od otvorenja, u ponedjeljak 19. ožujka, ovo kino slavi svoj prvi rođendan kad vas očekuje niz pogodnosti koje će razveseliti svačiji džep. Kino na Kaptolu do danas je održalo velik broj projekcija i evenata, a svi koji prate program ovog šarmantnog prostora znaju da je kroz dvorane prodefilirao i niz festivala; Međunarodni festival dokumentarnog filma ZagrebDox, Girls weekend, Filmofeel, Fino Film Festival, Zagreb Tour Film Festival, a tu su desetci premijera i preko dvjesto filmova. Kino ima i vlastite boutique programe; Très Chic – filmske večeri za žene i Kino&Vino, program koji sljubljuje film i vino u baru.

Osim toga, vikendom se održavaju matineje namijenjene djeci i obiteljima, a srijedom je atraktivna Kino Srijeda kad su ulaznice najpovoljnije. Mjesto koje je osim filmova privuklo brojne organizatore događanja iz Hrvatske i inozemstva zaživjelo je u punom sjaju i udahnulo posebnu živost Centru Kaptol.  Mjesto koje je dizajnirao dvojac Dean Franić i Saša Šekoranja, gdje je uniforme konobarima osmislila Aleksandra Dojčinović i u kojem je mnogo puta bio prostrt crveni tepih zbog svečanih premijera, postalo je mnogima omiljeno mjesto za izlaske i vrlo tražena Instagram i Facebook lokacija.

Za vikend, od novih programa, kino izdvaja filmove: Samo more zna, Smrt Staljina, Crveni vrabac ili Kuća duhova, ali nikako ne propustite rođendanski dan kina u ponedjeljak, 19. ožujka, jer ćete samo tada ostvariti pogodnost 1 + 1 gratis na: ulaznice, rođendanski meni ( srednje kokice i piće ) te kavu do 17 sati.

kaptol_rodendan_merlinka

Dvorana5_KAPTOL_RODENDAN

Od filmskih naslova u ponedjeljak ćete moći pogledati najnovije naslove, oskarovce i crtiće; Tri plakata izvan grada, Samo more zna, Tomb Rider, Crveni vrabac, Smrt Staljina, Comic Sans, Oblik vode, Kuća duhova, Noć igre, Pčelica Maja – medene igre  – sink, Dugi iz kamenog doba – sink. Ukoliko još niste, ovo bi mogla biti odlična prilika da posjetite Kaptol Boutique Cinema te da osjetite sve one emocije koje čine kino doživljaj tako posebnim.

Važno je istaknuti da 19. ožujka na rođendanski dan nije aktivna usluga Boutique Exeperience koja uz ulaznicu uključuje i piće u baru, no WOW bar kina će normalno raditi cijeli dan kad piće možete kupiti zasebno. Za vas koji ćete odmah prionuti na kupnju ulaznica, zgodna je informacija da ih možete kupiti online ili na blagajnama kina u redovno radno vrijeme. U kinu su pripremili i poklone na svakoj projekciji, a o čemu je riječ provjerite na kaptolcinema.hr.

I ne zaboravite, u Kaptol Boutique Cinema zaista možete doći u pratnji ili sami jer će vam društvo praviti Merlinka, astronaut, ljudi s grafita Mirona Milića i stotine lica s 3D naočalama na hiperdimenzioniranim zavjesama.

Dvorana-4_kaptol_rodendan

Dvorana3_KAPTOL_RODENDAN

Dvorana2_KAPTOL_RODENDAN

Dvorana_1_KAPTOL_RODENDAN

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori