Journal man: Snimat će se Game of thrones animirana serija

Journal man: Snimat će se Game of
thrones animirana serija

Jedna od najpoznatijih svjetskih televizijskih serija Game of thrones dobit će, kako se čini, svoju animiranu verziju. Projekt je još u povojima i ne znaju se detalji, ali čim je vijest procurila, fanovi diljem svijeta su počeli odbrojavanje.

Jedna od najgledanijih TV serija

Game of Thrones od početka prikazivanja 2011. postala je jedna od najgledanijih televizijskih serija uopće. Serija je pokupila hvalospjeve televizijskih kritičara, poglavito zbog odličnih glumačkih izvedbi, kompleksnih likova, priče, grandioznosti i produkcije premda je učestala upotreba golotinje i nasilja (pogotovo seksualnog nasilja) bila kritizirana. Do danas je Igra prijestolja osvojila rekordnih 38 prestižnih nagrada Emmy, uključujući i nagradu za najbolju seriju dvije godine za redom – 2015. i 2016. godine.  Posljednja sezona koja se počela prikazivati 2019. bila je jedna od najiščekivanijih sezona u posljednje vrijeme. Intrigantna i uzbudljiva od početka do kraja stvorila je sljedbenike diljem svijeta. Snima se i prequel i razne druge inačice, jer obožavatelji GOT-a jednostavno ne mogu bez ovog svijeta izmišljenog u glavi Georgea R.R.Martina. Snimat će se i animirana verzija serije, a prema šuškanjima američkih medija bit će jako slična originalnoj seriji.

Dubrovnik kao glavna lokacija

Igra prijestolja snimala se na prekrasnim lokacijama diljem svijeta, a jedna od njih je i naš Dubrovnik. Prekrasna razglednica u svijet otišla je s kule Minčete, kule Lovrijenac, sa zidina izvan grada i unutar zidina, s Trstena i brojnih drugih lokacija.

Dubrovnik

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori